Saal WallArt

Saal WallArt е онлайн платформа, която ви позволява да продавате снимките си и да популяризирате профила си. Качвайте снимките си в платформата и след като бъдат одобрени, те ще бъдат достъпни за закупуване от потенциални клиенти от цял свят. Можете също така да ги свържете с профилната си страница, което ви позволява да покажете работата си, да се свържете с потенциални купувачи и да печелите пари от фотографията си.

Уебсайт на Saal WallArt

Качване на изображения в WallArt

За да качите изображения в Saal WallArt, трябва първо да отидете на уебсайта Saal WallArt. Изберете категорията, в която искате да продавате изображенията си. След като влезете в избраната категория, щракнете върху бутона за продажба на изображения, разположен над изображенията в лявата част на страницата.

Категория

Моля, обърнете внимание, че трябва да имате профил, за да качвате изображения. Щракването върху Продавам изображения ще изведе прозорец Създаване на нов акаунт, в който можете лесно да създадете акаунт. Ако вече имате акаунт за фотопортала, можете да влезете в него.
След като влезете в профила, ще се появи прозорец с информация за комисионата и важни съображения преди качването на изображения. След това можете да продължите да качвате изображенията, които искате да продадете в рамките на избраната категория. Моля, имайте предвид, че качените от вас снимки ще преминат през процес на одобрение, преди да бъдат публикувани в галерията. Ще получите известие по имейл, когато процесът на одобрение приключи.

Управление на изображенията

Изображенията, качени в Saal WallArt, ще бъдат достъпни за вас от менюто " Галерии". Когато качите първата си снимка в Saal WallArt, автоматично се създава нова галерия, наречена Saal Digital, под заглавието Споделени изображения със WallArt. Тази галерия организира всички снимки, които сте качили в Saal WallArt, по категории. Можете да изтривате снимки от тази галерия по всяко време. Моля, имайте предвид, че след като дадена снимка бъде изтрита, тя вече няма да бъде налична за продажба в Saal WallArt.

Меню на галериите с галерия Saal WallArt

Снимки, продавани от Saal WallArt

След като изображенията ви се появят в галерията Saal WallArt, ще получавате комисиона за всяка продадена единица. За да получите достъп до информация за продадените си изображения, просто влезте във Фотопортала и отворете менюто Изображения, продадени от Saal WallArt в раздел Акаунт. Тук ще намерите изчерпателен месечен отчет за продадените изображения. Този отчет ще ви информира за успеха на продажбите ви и ще ви помогне да следите резултатите от вашия фотографски бизнес.

Изображения, продадени от Saal WallArt меню

Свържете профила си със Saal WallArt

Ако имате активен публичен профил в Photo Portal, можете да го свържете със Saal WallArt, за да популяризирате работата си. За да направите това, отворете менюто " Настройки на профила и страницата" във Вашия профил. Превъртете надолу и ще откриете две опции за активиране на Saal WallArt:

Опции Saal WallArt в настройките на профила и страницата

Списък на моя профил в Saal WallArt

С активирането на тази опция ще бъде създаден личен профил на художник, който ще бъде публикуван в списъка с художници на Saal WallArt. Моля, имайте предвид, че тази страница не е същата като страницата на Вашия профил, а е създадена с изображенията, които предварително сте качили в Saal WallArt. Тази функция ви позволява да покажете всичките си работи заедно и потенциално да стимулирате бизнеса си. Моля, имайте предвид, че включването на профил в списъка с художници подлежи на процес на одобрение.

Списък с творби на Saal WallArt

Показване на изображения, публикувани в Saal WallArt

Активирането на тази опция ще създаде връзка в страницата на вашия профил, която ще ви отведе до страницата на Saal WallArt, показваща всички изображения, които сте качили там преди това. Това позволява на потенциалните клиенти да закупят вашите снимки директно от Saal WallArt.

Профилна страница с връзка към Saal WallArt

След като активирате някоя от тези опции в менюто за настройки на профила и страницата, не забравяйте да щракнете върху бутона Запазване на промените.

Моля, обърнете внимание, че за съжаление в момента не е възможно да изпращате снимки в Saal WallArt от акаунти в Швейцария, Обединеното кралство и САЩ.