Продажби на фотопортала: Ваучери, ценови листи и продуктови комплекти

Продажби

Увеличете максимално печалбите си

Ценови листи

Нашата система оптимизира управлението на ценовите ви листи, като ви осигурява гъвкавост при определянето и коригирането на крайните цени на вашите предложения. Това включва физически продукти, цифрови изтегляния, комплекти от продукти, които сте сглобили, и цялостни пакети за изтегляне от галерията. Имате свободата да избирате конкретни формати или покрития за физическите фотопродукти и незабавно да виждате маржовете си на печалба, докато определяте продажните цени. Можете да избирате между процентни или абсолютни маржове на печалба. Освен това нашата функция за разкрасяване на цените гарантира, че цените се закръглят, представяйки по-естетична цифра на вашите клиенти, което подобрява цялостното преживяване при покупка.

Продукти и изтегляния на физически снимки

Предлагате изтегляне на файлове и физически фотопродукти. Адаптирайте предложенията си, като изберете специфични формати, покрития и добавки на уникални цени. Определете различни цени за изтегляния въз основа на разделителната способност и опциите на пакета. За клиентите, чийто пакет за фотосесия вече включва изтегляния, осигурете безпроблемно изтегляне, без да навигирате през процеса на плащане.

Продуктови комплекти и допълнителни продажби

Създайте персонализирани пакети, съчетаващи изтегляния с физически фотопродукти, за да увеличите потенциала за приходи. Определете конкретни количества фотопродукти или файлове за изтегляне, включително опции за всички изтегляния от галерията, за да насърчите допълнителните покупки.

Промоции

Проектирайте и прилагайте промоционални отстъпки, приложими за цялата ви галерия или за конкретни проекти, с възможност за персонализиране на крайните дати и стойностите на отстъпките (процент или фиксирана сума). Задайте минимални суми за поръчка и ограничете промоцията до еднократна употреба от клиент, като предлагате три различни нива на отстъпка за гъвкавост.

Ваучери

Подобрете маркетинговата си стратегия, като генерирате уникални кодове на ваучери, предназначени за отделни клиенти или определени групи клиенти. Тези ваучери могат да бъдат персонализирани така, че да предлагат отстъпка с фиксирана стойност или процентно намаление на общата стойност на поръчката. Повишете привлекателността и ефективността на ваучерите, като зададете минимална стойност на поръчката за прилагането им и посочите приложимостта им за избрани видове продукти или артикули, осигурявайки целеви промоции, които стимулират продажбите и ангажираността на клиентите.

Интеграция в работните потоци на електронната поща

Интегрирайте безпроблемно промоциите си в работните потоци на електронната поща, за да съобщавате ефективно на клиентите си за възможностите за отстъпки. Използвайте тази функция, за да обявявате нови оферти и да изпращате напомняния, когато наближава краят на промоцията - всичко това с цел увеличаване на намерението за покупка и увеличаване на продажбите.

Да започнем пътуването ви

Разгледайте фотопортала Saal: създавайте галерии, проекти и продавайте изображения лесно. Регистрирайте се безплатно, за да проучите самостоятелно, или си поръчайте демонстрация за ръководена разходка, съобразена с вашия работен процес. Започнете да изграждате своята цифрова витрина сега!