Какво да продавате във фотопортала: Комплекти продукти, фотокниги, разпечатки...

Продавайте повече с висококачествени фотографски продукти

Открийте широкия спектър от висококачествени фотографски продукти, които можете да предлагате чрез галериите си. Като вашата универсална система за галерии и висококачествена лаборатория, ние от Saal Digital гарантираме, че вашите клиенти получават само най-доброто. От материални фотопечати и фотокниги до цифрови изтегляния и курирани продуктови комплекти - ние се грижим за производството, опаковането и доставката, като гарантираме постоянно високо качество. Разгледайте възможностите и определете своите предложения на Saal!

Продавайте повече с висококачествени фотографски продукти

Изтегляне на файлове

Увеличете приходите си, като предлагате изтегляне на файлове директно от галерията си. Продавайте отделни изображения с различна резолюция или цели галерии с едно кликване. Определете сами цените си - всеки цент отива директно при вас, без комисионни. Дори при директни транзакции извън платформата предлагайте незабавни изтегляния без допълнително заплащане, осигурявайки удобство за вас и вашите клиенти.

Набори от продукти

Създайте уникални продуктови комплекти, за да отговорите на нуждите на клиентите си, като комбинирате физически фотопродукти и цифрови файлове за изтегляне. Предложете персонализирани пакети с физически продукти, които могат да включват избран брой цифрови изтегляния или да предоставят достъп до цялата галерия, давайки на клиентите си гъвкавостта да изберат перфектния пакет за спомен.

Фотокниги

Създавайте и споделяйте персонализирани проекти за фотокниги, съобразени с вашите фотосесии, които се предлагат в широка гама от формати и хартии. Изберете от нашите стандартни или професионални линии, допълнени с изискани варианти на корици и елегантни подаръчни кутии, за да представите работата си с изтънченост. Включете ги в галерии и подгалерии.

Изкуство за стена

Позволете на клиентите си да превърнат любимите си моменти в привличащо вниманието стенно изкуство. Предложете в галерията си избор от повърхности като стандартен или матиран метал, акрил, PVC или платно. Изберете да представите опции като стойки за стена, рамки или дървени закачалки, като дадете възможност на клиентите да персонализират пространството си с висококачествени и трайни художествени отпечатъци.

Отпечатъци

Предоставете на клиентите си различни възможности за избор на разпечатки на снимки - от класически гланцови, матови или копринени покрития до творчески варианти като RetroPrints, стикери, магнити или акрилни дисплеи. Изберете форматите и покритията, които да предлагате в галериите си, като си осигурите пълен контрол върху асортимента от печатни продукти и цените.

Плакати / Изобразително изкуство

Предлагайте големи разпечатки на класическа гланцова, матова или копринена фотохартия или изберете артистични хартии Hahnemühle FineArt за вашите галерии. Включете опции за рамки и дървени закачалки, за да подобрите представянето и стойността. Продуктите могат да се продават като обикновени разпечатки на изображения или да се проектират като персонализирани проекти със специфични цени, което добавя гъвкавост към вашите предложения.

Карти

Създавайте персонализирани проекти за картички, идеални за съобщения за бебета, сватби, причастия или поздравления за празници. С нашите лесни за използване дизайнерски линии, съобразени с всяка тема, изработването на уникален проект е бързо и лесно. Предложете тези специални щрихи на клиентите си, като им позволите да споделят радостните си поводи с красиво проектирани картички.

Снимкови подаръци

Дайте възможност на клиентите си да вдъхнат живот на скъпите си спомени с разнообразна селекция от фотоподаръци. От чаши и пъзели до чанти за пазаруване и изтривалки - нашата богата гама предлага по нещо за всеки. Това е фантастична възможност да разширите продуктовото си предлагане и да предоставите на клиентите си персонализирани предмети, на които могат да се наслаждават сами или да ги споделят като внимателни подаръци с приятели и семейство.

Фотокалендари

Превърнете специалните фотосесии в целогодишни спомени с проектите за фотокалендари, разработени по поръчка. Независимо дали става въпрос за стенни, настолни или семейни календари, нашите лесни за употреба инструменти за проектиране, разнообразието от дизайни на таблици с дати и опции за хартия ви позволяват да адаптирате всеки календар към нуждите на вашия клиент. Предлагането на календари е сезонна възможност да добавите стойност и да поддържате ангажираността на клиентите си с работата си през цялата година.

Получете 35 % като професионалист

Регистрирайте се за професионален акаунт и получете 35 % отстъпка от каталожната цена на Saal Digital за всички продажби на фотопродукти, направени чрез вашите галерии. Без такси, без изтичане на срока на валидност и с автоматично прилагане на отстъпката при регистрация.