Персонализирани безплатни страници на профила: Представяне на галерии и проекти | Фото портал

Страница на профила

Представете своя стил и портфолио

Маркова страница на профила

Осигурете си брандиран URL адрес под неутралния домейн photo-portal.shop, който може да се персонализира с избраното от вас име на страницата. Тази връзка улеснява директния достъп до публично достъпните ви произведения на изкуството и фотографии, идеални за споделяне в социалните медии, уебсайта или чрез QR кодове върху визитки. Оптимизиран начин за свързване на потенциални клиенти с вашата работа.

Персонализиране на информацията и външния вид

Приспособете външния вид на профила си, като качите логото си, изберете заглавие и добавите лично описание на работата си. Включете данните си за контакт и направете връзка към страниците си в социалните мрежи за по-широка свързаност. Изберете от различни шаблони, проектирани за оптимално показване както на мобилни, така и на настолни устройства, като подобрите онлайн присъствието си.

Публикуване на галерии и проекти

Освен че можете да споделяте конкретни галерии или проекти с клиенти, интегрирайте ги в главната страница на профила си. Контролирайте настройките за достъп, за да осигурите публична видимост, или ги защитете с пароли. Тази гъвкавост ви позволява да управлявате начина, по който работата ви се представя и е достъпна за по-широка аудитория.

Онлайн портфолио

Превърнете страницата на профила си в динамично онлайн портфолио, в което да покажете таланта си на фотограф, илюстратор или художник. Организирайте и споделяйте колекциите си с лекота, като прилагате водни знаци, за да защитите интелектуалната си собственост. Тази цифрова витрина е елегантно решение за показване на работата ви на потенциални клиенти и на по-широката онлайн общност.

Зона за влизане (очаквайте скоро)

Повишете сигурността и опростете достъпа с помощта на специална зона за вход, пригодена за вашите клиенти. Ако клиентите ви изгубят своя уникален URL адрес на галерията или QR код, тази функция осигурява лесен и сигурен достъп до галериите им. С просто влизане в системата те отново получават достъп до защитените си галерии, като се гарантира безпроблемно и сигурно сърфиране. Тази централизирана точка за достъп опростява навигацията и засилва сигурността на споделеното съдържание.

Да започнем пътуването ви

Разгледайте фотопортала Saal: създавайте галерии, проекти и продавайте изображения лесно. Регистрирайте се безплатно, за да проучите самостоятелно, или си поръчайте демонстрация за ръководена разходка, съобразена с вашия работен процес. Започнете да изграждате своята цифрова витрина сега!