Ценови листи: Изтегляне на файлове

Ценови листи: Изтегляне на файлове

Освен фотопродукти можете да продавате и файлове за изтегляне на вашите изображения или да разрешите безплатното им изтегляне от галерията ви. Необходимо е да активирате опцията за изтегляне на файлове в ценовите листи. Опциите за изтегляне на файлове се показват в долната част.

Настройки за изтегляне на файлове

Продажба и задаване на цени

Когато тази опция е избрана, ще се покажат различни опции, които да активирате. Ще трябва да активирате тези, които искате да продавате, и да зададете абсолютната цена за тях.

Възможно е също така да предложите пакет за изтегляне на определена цена, който включва всички изображения в галерията, като активирате Изтегляне на файлове: Всички изображения в пълен размер. Това ви позволява да активирате следните опции:
Включване на подгалерии. Включва всички цифрови файлове от подгалериите.
Включете всички групови галерии (само за снимки). Включва всички цифрови файлове от общите групови галерии. Тази опция се отнася само за Photo Jobs.

Всички изображения в пълен размер активирани

След като сте определили цените за вашите файлове за изтегляне, щракнете върху Запазете. След това цифровите файлове ще бъдат достъпни за продажба в галерията с конфигурираните цени. Обърнете внимание, че дори ако цената е настроена на 0, процесът на поръчка трябва да бъде завършен.

Цифрови файлове в галерията

Ако са закупени цифрови файлове, клиентът получава връзката за изтегляне на снимките бързо и удобно по имейл след получаване на плащането. Връзката за изтегляне ще бъде валидна за срок до 30 дни. Ако е необходимо, можете да изпратите отново връзката за изтегляне на клиента, като отворите поръчката с файловете за изтегляне в панела за управление на поръчки и щракнете върху " Повторно изпращане на връзки за изтегляне на клиента".

Бутон Повторно изпращане на връзки за изтегляне

Безплатно изтегляне

Ако изберете тази опция, вашите изображения ще бъдат достъпни за безплатно изтегляне директно от галерията ви, без да е необходимо да ги добавяте в кошницата за покупки. Поради това безплатните изтегляния, направени по този метод, няма да се появят в менюто за управление на поръчките.

Избрано е Безплатно изтегляне

Ако тази опция е активирана в ценовата листа на дадена галерия, до изображението се показва символ за изтегляне. Щракването върху този символ ще инициира изтеглянето на файла. Възможно е също така да изтеглите всички изображения наведнъж, като щракнете върху бутона Изтегляне на всички изображения. Моля, обърнете внимание, че подгалериите не са включени. Всяка подгалерия трябва да бъде изтеглена отделно.

Галерия с достъпно безплатно изтегляне

Допълнителна галерия за изтегляне

Можете да предложите допълнителни изтегляния на файлове на продуктовите комплекти. Това ви позволява да предлагате цифрови файлове на поръчаните снимки, които са включени в продуктовия комплект, или всички цифрови файлове в галерията и подгалерията, безплатно или като допълнителна продажба, в зависимост от предпочитанията ви. За повече информация, моля, прочетете статията Комплект продукти.

 

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете:

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете: