Ценови листи: Изтегляне на файлове

Ценови листи: Изтегляне на файлове

Освен фотопродукти можете да продавате и файлове за изтегляне на вашите изображения или да разрешите безплатното им изтегляне от галерията ви. Необходимо е да активирате опцията за изтегляне на файлове в ценовите листи. Опциите за изтегляне на файлове се показват в долната част.

Настройки за изтегляне на файлове

Продажба и задаване на цени

Когато тази опция е избрана, ще се покажат различни опции, които да активирате. Ще трябва да активирате тези, които искате да продавате, и да зададете абсолютната цена за тях.

Възможно е също така да предложите пакет за изтегляне на определена цена, който включва всички изображения в галерията, като активирате Изтегляне на файлове: След като сте задали цените на файловете за изтегляне, щракнете върху Запазете. След това цифровите файлове ще бъдат достъпни за продажба в галерията с конфигурираната цена.

Цифрови файлове в галерията

Ако са закупени цифрови файлове, клиентът получава връзката за изтегляне на снимките бързо и удобно по имейл след получаване на плащането. Връзката за изтегляне ще бъде валидна за период до 30 дни. Ако е необходимо, можете да изпратите отново връзката за изтегляне на клиента, като отворите поръчката с изтеглянето на файловете в панела за управление на поръчките и щракнете върху Повторно изпращане на връзките за изтегляне на клиента.

Бутон Повторно изпращане на връзки за изтегляне

Безплатно изтегляне

Ако изберете тази опция, изображенията ви ще бъдат достъпни за безплатно изтегляне директно от вашата галерия.

Избрана опция за безплатно изтегляне

Ако тази опция е активирана в ценовата листа на галерията, до изображението се показва символ за изтегляне. Щракването върху този символ ще инициира изтеглянето на файла. Възможно е също така да изтеглите всички изображения наведнъж, като щракнете върху иконата с три бутона в горния десен ъгъл и изберете Изтегляне на всички изображения (ZIP). Моля, обърнете внимание, че подгалериите не са включени. Всяка подгалерия трябва да бъде изтеглена отделно.

Галерия с възможност за безплатно изтегляне