Създаване на акаунт Saal Digital Professional

30 % изключен, докато 31/01/2024

В тези трудни времена е важно да се държим заедно и ние искаме да дадем своя принос, за да ви подкрепим. Ето защо до 31/01/2024, решихме да увеличим началното ниво за нашата професионална отстъпка на 30 %.

10 % 30 % изключено*

Валидно до 31/01/2024

Гарантирана отстъпка за всички продукти за поне 12 месеца

15 % 30 % Отстъпка*

Валидно до 31/01/2024

От среден оборот на стоки на стойност 200 лв. на месец или 2400 лв. през последните 12 месеца

20 % 30 % Отстъпка*

Валидно до 31/01/2024

От среден оборот на стоки на стойност 400 лв. на месец или 4800 лв. през последните 12 месеца

30 % изключено или повече*

Свържете се с нас, ако надхвърлите тези обороти, и ние ще се свържем с вас.

* Отстъпката е валидна за всички продукти през 12-те месеца след началото на срока. Отстъпката ще бъде коригирана веднага след достигане на прага на приходите. Евентуално понижаване на отстъпката ще се осъществи само ако прагът на приходите не бъде достигнат след 12 месеца. Праг на приходите означава сумата на фактурата без ДДС и разходите за доставка. Не може да се комбинира с други промоции и ваучери.

За фотографи, агенции и лица на свободна практика

Вие сте фотограф, агенция или фирма? Искате да продавате на клиентите си професионални фотопродукти с най-високо качество? Тогава Saal Digital е подходящият партньор за вас. Току-що сте започнали собствен бизнес? Ние ще ви подкрепим от самото начало и ще ви предоставим отстъпка от 10 % от всички продукти. В зависимост от обема на поръчките отстъпката ви може да бъде увеличена.

Преглед на условията

  • Вашата лична отстъпка се съхранява директно в профила Ви след успешна регистрация
  • Възползвайте се от 10 % отстъпка за всички продукти от самото начало
  • Няма минимален оборот
  • Възможност за получаване на по-висока отстъпка при достигане на определен нетен оборот
  • Няма такси и срок
  • Не може да се комбинира с други оферти и ваучери
  • Не може да се прехвърля

Вашите предимства с професионален акаунт

Професионална зона

В професионалната зона ще намерите информация за размерите, калибрирането и подготовката на данни. С нашите Saal Design Plugins за Adobe Photoshop и Adobe InDesign, както и с нашия професионален инструмент за качване, можете да проектирате продуктите си в собствения си софтуер.

Профили на ICC

Управление на цветовете за професионалисти. Работете в съответствие със спецификациите на ICC, за да осигурите най-добрите възможни резултати. Използвайте нашите ICC профили за калибриране за постигане на оптимален цветови резултат.

Sample Products

Програма за примерни продукти

50% отстъпка за продукти за мостри. Създайте свое лично портфолио и представете на клиентите си висококачествени продукти като фотокниги, картини за стена и картички. 50 % отстъпка за примерни продукти.

Professional Line

Професионална линия

Предложете на клиентите си нещо допълнително. Ръчно изработени, с кожена обвивка и, както винаги, без лого на производителя. Нашите продукти от професионалната линия, с луксозния си акрил и коженото покритие, осигуряват много специално изживяване. Атрактивната презентация се допълва от ексклузивната подаръчна кутия.

Какво отличава Saal Digital

Най-високо качество

В Saal Digital вярваме, че произвеждаме фотопродукти от висок клас с качествени покрития. Нашата цел е винаги да ви предлагаме съвършенство. При нас вашите снимки са в най-добрите ръце!

Бърза доставка

Ще получите вашия фотопродукт възможно най-скоро. С производствено време от само няколко работни дни, няма да ви се наложи да чакате дълго. Можете също така да изберете нашата опция за експресна доставка за още по-бърза доставка.

Директно от производителя

Прозрачността е важна за нас: в Saal Digital получавате всички поръчки директно от производителя. Това гарантира по-бърза доставка и безпроблемна комуникация.

Без лого на производителя

Нито един от нашите продукти не съдържа лого на производителя. В резултат на това получавате напълно неутрален продукт, без да се разсейвате от каквито и да било символи или печати.

Безрисково поръчване

Предлагаме разнообразни възможности за сигурно плащане на вашите поръчки.

Гарантирана удовлетвореност

Поръчката със Saal Digital е без стрес. Това е така, защото вашата удовлетвореност е основна част от философията на нашата компания; ние искаме да сте доволни от продуктите си. Въпреки това, ако имате някакви оплаквания, ние се стремим да намерим бързо и задоволително решение. Независимо дали ще повторим поръчката, или ще ви предложим ваучер или кредит, ние ще се погрижим за това!

Най-често задавани въпроси относно професионалната сметка

Ще бъде ли автоматично приложена професионалната отстъпка към моите поръчки?

Не, за да получите съответната отстъпка, трябва да сте влезли в профила си.

Какво означава нетен оборот?

Нетният оборот е общата стойност на фактурата, без данъци и разходи за доставка. Освен това възстановените поръчки също ще бъдат приспаднати от изчисления нетен оборот.

Какво се случва, ако продажбите ми са сезонни?

Това не е проблем, стига да сте постигнали целевите си нетни продажби за съответното ниво на отстъпка през предходните 12 месеца, вие ще запазите тази отстъпка за следващите 12 месеца.

Има ли други предимства?

Предлагаме ексклузивни индивидуални оферти за вашите изложби/проекти/обемни поръчки. Допълнителна информация можете да намерите тук.

Как мога да кандидатствам за по-висока отстъпка?

Ако отговаряте на условията за по-висока отстъпка, моля, свържете се с нас чрез този формуляр. Ние ще разгледаме вашия случай индивидуално.

Създайте дизайн сега