50 % отстъпка за продукти за проба

Представете своето портфолио

Професионален фотограф ли сте, графичен художник ли сте или се занимавате с творчески изкуства? Търсели ли сте начин да представите портфолиото си по изискан начин и бихте искали също така да доближите работата си до клиентите си с осезаеми мостри?

Създайте професионален инструмент за продажби с продуктите за мостри на Saal Digital и представете най-важните си снимки по стилен и изискан начин. Кандидатствайте сега, като използвате формуляра по-долу, и ще получите код на ваучера за вашите продукти за мостри.

Персонализиране на дизайна на вашите продукти

Открийте различните продукти, като фотокниги, картини за стена и картички! Запознайте се с различните повърхности и създайте портфолиото, което най-добре отразява стила ви, от различни възможности. Разгледайте широкия спектър от възможности за вашите клиенти и използвайте продуктите като референция, която вашите клиенти могат не само да видят, но и да изпитат на живо! По този начин се наслаждавате на абсолютната свобода на проектиране, която софтуерът Saal Design ви предлага с различните си функции.Регистрационните ви данни са изпратени успешно. Благодарим ви за съобщението.

Условия за ваучер за примерни продукти

  • На лицевата страна на продукта за мостра думата "мостра" трябва да е ясно видима и четлива.
  • Продуктите за мостри могат да се поръчват само отделно от други продукти
  • Ваучерът за 50% не може да се комбинира с други ваучери или промоции
  • Доставката не е включена в отстъпката
  • Кутиите за подаръци могат да бъдат поръчани като мостра само в комбинация с фотокнига за мостри
  • Ваучерът не е валиден за нашия комплект за мостри

Как да етикетирате пробния продукт

Трябва да е очевидно, че фотокнигите са мостри. С други думи, на предната корица трябва да има думата "мостра" или друг подобен израз, като например "фотокнига мостра" или "портфолио мостра". Размерът на шрифта трябва да бъде най-малко 30 пункта.

Създайте дизайн сега