Картички за обявяване на бебето

Ако има новина, която заслужава голямо представяне, това е раждането на бебе: уникален момент в живота ни, който искаме да споделим със семейството и приятелите си по специален начин. Чудесен начин да го съобщите е с персонализирана картичка с дизайн, който отговаря на вашия стил, в която можете да добавите първите снимки на бебето и информация, като например името и датата на раждане.

Безплатна проба

Безплатна проба

Вижте как изглежда картата, която сте проектирали, с безплатен примерен екземпляр.

Количество по поръчка

Количество по поръчка

Поръчайте точното количество, което ви е необходимо. Възможни са и малки поръчки, започващи от един печат.

Без лого

Без лого

Върху фотопродуктите на Saal Digital няма дразнещи лога на производители.

С висока степен на персонализация

С висока степен на персонализация

Добавете свои текстове и снимки и персонализирайте формата и вида на хартията

Допълнителна сигурност

Допълнителна сигурност

Ще ви изпратим нови карти, ако събитието трябва да бъде отменено или пренасрочено

Използвайте галерията ни за вдъхновение!

Създайте перфектната си бебешка карта!

Създайте перфектната си бебешка карта!

Знаем, че раждането на бебе е голямо събитие, което искате да споделите с приятелите и семейството си. Защо да не изработите персонализирана бебешка картичка, която да включва страхотна снимка на новороденото, както и неговото име, дата на раждане и всичко друго, което искате да добавите?

Друг чудесен вариант е да изпратите благодарствени картички за бебето, за да благодарите лично на приятелите и семейството си за тяхната подкрепа, подаръци или добри пожелания.

Всичко, което трябва да направите, е да изберете любимия си дизайн от нашата селекция, да добавите изображенията и текста, които искате да включите, и сте готови да поръчате! Проектирайте своята картичка за обявяване на бебе по свой вкус.

Персонализирани картички за бебета: изберете от нашите специални дизайни

Персонализирани картички за бебета: изберете от нашите специални дизайни

Разгледайте нашата селекция и изберете любимия си дизайн на картичка за бебе: имаме забавни дизайни с животни, по-елегантни, както и някои минималистични варианти. Имате също така възможност да добавите красиви и забавни клипчета, за да придадете допълнителен щрих на дизайна си. Изберете какво да напишете в бебешката картичка и снимките, които искате да добавите.

След като сте доволни от дизайна си, поръчайте толкова картички, колкото искате (предлагаме персонализирано количество), и ще сте готови да съобщите специалната си новина.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега