Висококачествената фотокнига от Saal Digital

Изживейте отново специалните си моменти

CCHIP Foto/Video 2022 Победител в теста CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Цялостна оценка: много добра „отлично“ – FOTOHITS 05/2019 Saal Digital радва окото с изящно изработена фотоканава и ясен печат с висок контраст. Победител в тест на CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Резултат от теста: много добър Много добра и бърза доставка Saal се доказва успешно, като служи като еталон за качество. Проявените снимки съдържат изключителни детайли с отлична рязкост и точност на цветовете. Saal Digital печели допълнителни точки благодарение на отличния контраст и прецизната изработка. Качеството на фотокнигите е най-доброто, което сме виждали.
Подвързване Layflat

Подвързване Layflat

С подвързването Layflat можете да разположите снимките по цялата двойна страница, без да губите детайли.

Без лого на производителя

Без лого на производителя

Всички наши фотопродукти са изработени без разсейващо лого на производителя. Освен това баркодът на продукцията може да бъде премахнат.

Дълготраен цвят

Дълготраен цвят

Гарантираме устойчивост на цветовете в продължение на 75 години: наслаждавайте се на ярките цветове като през първия ден дълго време

Открийте нашите фото продукти Professional Line сега

За влюбените във фотографията: новата Professional Line на Saal Digital. Луксозен фотографски продукт с високо качество с акрилна корица и нашата ръчно изработена специална подаръчна кутия.

Формати на Фотокнига

Панорамно подвързване Layflat

Photos

Идеално плоско оформление на страницата

Благодарение на нашата подвързия Layflat можете да разположите снимките на цяла двойна страница, без да губите част от изображението. За да ви осигурим достатъчно място, нашите фотокниги са с обем от 26 до 160 страници в зависимост от избрания от вас тип страница. Можете също така лесно да добавяте повече страници към всяка фотокнига на стъпки от по две страници.

Луксозни корици за Фотокнига

неподплатена
Матов
изкуствена кожа в бяло
изкуствена кожа в бяло
изкуствена кожа в черно
изкуствена кожа в черно
изкуствена кожа в цвят „титан“
изкуствена кожа в цвят „титан“
имитация на дърво в тъмносиво
имитация на дърво в тъмносиво
имитация на дърво в кафеникаво сиво
имитация на дърво в кафеникаво сиво
корк
корк
лен в естествен цвят
лен в естествен цвят
ленено светлосиньо
ленено светлосиньо
ленено светло розово
ленено светло розово
ленено бяло
ленено бяло
ленено бяло
ленено бяло
рециклирана океанска пластмаса
рециклирана океанска пластмаса
Матов
Матов
Гланц
Гланц
подплатена
подплатена
неподплатена
неподплатена

Уникални и стилни

Проявете творчество и изберете съвършената корица за своята Фотокнига. Предлагаме гланцов или матов завършек, а също така и разнообразни специални корици. Ако изберете някоя от нашите гланцови или матови корици, можете да ги персонализирате със снимки, текст или графични колекции.

Персонализирани

Нашите специални корици от изкуствена кожа, лен, корк или имитация на дърво придават на Фотокнига Ви изключително елегантен външен вид. Всяка специална корица се предлага в различни цветове и можете да добавяте персонализирани надписи и графични колекции или просто да я оставите изчистена и свежа.

Варианти за страниците на Фотокнига

Photos

Гланцова фотографска хартия

С тази повърхност се постигат резултати с високо качество. Тя е особено подходяща за ярки и пълноцветни изображения.

  • сияйни цветове
  • впечатляваща дълбочина
Photos

Матова фотографска хартия

Тази полугланцова повърхност е с фина, но същевременно еднородна структура. Това помага за минимални отпечатъци от пръсти.

  • полугланцов завършек
  • по-малко отражения
Photos

Матов печат с високо качество

Хартия без покритие и с естествена на допир повърхност. По този начин се постига дълбочина на цветовете с матов завършек.

  • без отражения
  • по-висока устойчивост на влага
Photos

Портретна/копринена фотохартия

Тази фотохартия с копринена повърхност е особено подходяща за впечатляващи портрети.

  • меки и естествено изглеждащи тонове на кожата
  • висока устойчивост на надраскване
  • уникално усещане, дължащо се на фината структура на пчелна пита


Премиум кутии за подаръци за вашата фотокнига

Нашите ръчно изработени първокласни кутии за подаръци са идеалният начин да защитите Фотокнига си и да създадете чудесна презентация. Те се предлагат с различни луксозни покрития, като кожена кожа и естествен лен, които можете да персонализирате с персонализиран текст и клипарт или дори да добавите акрилна корица, в която можете да добавите и снимки. Персонализирайте своята сега и придайте на Фотокнига си перфектния вид. И всичко това без логото на производителя.

Премиум кутии за подаръци за вашата фотокнига

Без нежелани елементи

Photos

Баркод с възможност за премахване

Фотокнига ни съдържат малък баркод върху задната корица и на последната страница. Можете да го премахнете за по-изчистен вид.

Без лого на производителя

Нашите фотографски продукти не съдържат логото ни. Баркодовете не съдържат информация за нас като производител, нито за Вас като клиент.

Подплатена корица за Вашата Фотокнига

Photos

Мека подложка на корицата

Допълнете първокласната Фотокнига с твърди корици с опцията за подплатена корица. Корицата е подплатена с допълнителен мек слой (3 мм), което придава изключителна класа на всяка Фотокнига.

Видима разлика

Когато вземете книгата в ръцете си, не само ще видите разликата, но и ще я усетите! Този вариант се предлага за всички типове корици – гланцови и матови и от изкуствена кожа и лен.

Фотокнига XT (изключително дебела)

Photos

Уникален допир

Разликата е в грамажа и броя на страниците. При стандартните ни Фотокниги страниците са залепени две по две. Страниците на Фотокнига ХТ са подсилени с допълнителен картонен субстрат с грамаж 600 г/м² и са уникални на допир.

По-малко страници

По-дебелите страници на Photo Book XT намаляват максималния брой страници до 58. От началната точка от 10 страници можете да увеличите размера на Photo Book XT на стъпки от по две страници.

FAQ - Често задавани въпроси

Колко страници може да има моята фотокнига?

Нашите стандартни фотокниги варират от 26 до 160 страници във всички формати, в зависимост от повърхността на паспартутата. Единственото изключение е нашата фотокнига с размери 42 x 28, при която максималният брой страници е 130 , и нашата XT фотокнига (от 10 до 58 страници).

Има ли инструмент за проверка на правописа?

Нашият софтуер включва функция за проверка на правописа. Откритите грешки се подчертават в червено. Можете също така да добавяте думи към личния си речник.

Мога ли да пиша върху гръбчето на книгата

Да, можете да поставите етикет на гръбнака, като създадете текстово поле и изберете "На гръбнака на книгата" от менюто в раздела "Позиция".

Как мога да променя формата на моята фотокнига?
Запазете фотокнигата си. След това в раздел Статия изберете"Конвертиране на статия" и изберете формат. Запазете същия брой страници и запазете проекта под ново име.
Всичките ви фотокниги имат подвързия Layflat?

Да, панорамната подвързия Layflat е включена във всички наши фотокниги. Не е необходимо да я избирате отделно.

Мога ли да поставям текстове или клипчета върху кожени или ленени корици?

Да, имате възможност да поставите текстове с различни шрифтове и цветове на шрифта, както и клипчета върху ленените и кожените корици.

 Ръководство за Фотокнига

Ръководство за Фотокнига

Ако искате да създадете фотокнига само в няколко стъпки, този видеоклип е за точно за Вас. Само за 5 минути ще Ви покажем голяма част от функциите, които предлага софтуерът Saal Design, за да можете да конфигурирате фотокнигата си според нуждите си.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега