Вдъхновяващо вълнение: Professional Line

Насладете се на Фотокнига с ефекта WOW

Ръчна изработка

Ръчна изработка

Ръчно изработени първокласни продукти с висококачествени материали

Акрилно покритие

Акрилно покритие

Насладете се на интензивна яркост и дълбочина на цветовете

Без лога

Без лога

Не поставяме грозни лога на производители върху нашите продукти

Една история, една страст

Една история, една страст

Ръчно изработени, висококачествени и с нещо специално. Създадохме нашите фотокниги от професионалната линия, за да отговорим на нуждите на съвременните фотографи във всяко отношение. Луксозната предна част от акрилно стъкло в комбинация с висококачествена кожена задна корица и гръбнак създават един много специален продукт. Подходящата първокласна подаръчна кутия осигурява елегантна презентация.

Фотокнига Professional Line Формати

Елегантен акрилен капак

Елегантен акрилен капак

Комбинацията от |акрил и висококачествена изкуствена кожа прави корицата на тази фотокнига наистина уникална. Акрилът осигурява интензивна яркост, блясък на цветовете и впечатляваща дълбочина за поразително изображение на корицата.

Индивидуален дизайн

Индивидуален дизайн

Ръчно изработената фотокнига Professional Line ви предлага различни варианти на корици от изкуствена кожа и специални повърхности като лен, корк или дървесен вид. Тези повърхности могат да бъдат допълнително персонализирани с текст и клипарт.

Уникален дизайн

Запомнящ се дизайн. Нашият акрилен капак може да се комбинира с различни варианти от изкуствена кожа. Това не само придава на вашата фотокнига специално усещане, но и определен индивидуален, елегантен стил.

Уникален дизайн
Фотокнига XT Professional Line

Фотокнига XT Professional Line

Стимулирайте всичките си сетива с луксозното усещане от изключително дебелите страници на вашата фотокнига. С фотокнигата XT Professional Line разглеждането на снимките ви се превръща в специално преживяване.

Повърхност на страницата

Повърхност на страницата

Нашата гланцова и матова фотохартия показва забележителни изображения и цветове. Ако търсите допълнителен характер в снимките си, това ще ви осигури нашата матова хартия за печат от висок клас.

Вашите снимки с панорамен изглед

Нашите фотокниги Professional Line са с подвързия Layflat, така че да не губите нито един детайл от снимките си. Благодарение на отварянето на 180º ще можете без проблем да разположите снимките на две страници и да създадете впечатляващ панорамен ефект.

Вашите снимки с панорамен изглед
Изпълнен със страст

Изпълнен със страст

Премиум подаръчната кутия е елегантен начин да представите нашите фотокниги от професионалната линия. Ръчно изработената кутия с покритие от фина изкуствена кожа е идеална за стилна опаковка на подарък и същевременно предлага сигурно съхранение на вашия спомен.

Използвайте галерията ни за вдъхновение!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Разгледайте отблизо Professional Line

В този видеоклип ще ви покажем в детайли нашата Фотокниги Professional Line. Ще можете да видите различните налични формати, както и възможностите за довършителни работи за кориците и вътрешните страници.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега