Настройки за продажби и сметки

Настройки за продажби и сметки

Saal Digital се грижи за целия процес на продажби напълно безплатно, като ви оставя свободни да се съсредоточите върху бизнеса си. Важно е да се отбележи, че нашето участие във фактурирането и производството не може да бъде скрито. Въпреки това в това меню ще намерите различни опции, свързани с процеса на продажби и фактуриране, за повече персонализация и контрол на вашия бизнес и марка.

Панел с настройки за продажби и фактуриране

Настройки на сметките

Ако желаете, можете да добавите своето лого, което да се показва в горния ъгъл на фактурата. По този начин вашата марка ще присъства и ще бъде видима за клиентите ви по време на процеса на плащане.

Бутон за качване на изображение

Просто щракнете върху бутона " Качване на изображение" и качете логото си, като използвате зададените параметри. След като бъде качено, вашето изображение ще бъде достъпно тук.

Лого в настройките на сметката

Можете да замените логото, като щракнете върху бутона Качи изображение, или да го премахнете, като щракнете върху Изтриване. Ако щракнете върху Редактиране на изображението, ще можете да зададете конкретното изрязване, което искате да използвате, и да направите някои корекции, ако е необходимо.

Редактор на логото

След като качите и настроите логото, щракнете върху Запазване на промените. Това ще покаже каченото лого върху фактурата, както е показано в примера по-долу.

Примерна фактура

Ръчно освобождаване на поръчки

Ако искате да имате пълен контрол върху поръчките си, като ръчно одобрявате всяка от тях, преди да бъде пусната в производство, можете да направите това, като активирате тази опция.

Опция за ръчно пускане на поръчки

Всички поръчки, направени от вашите клиенти, ще се появят в панела за управление на поръчките в очакване да ги одобрите ръчно. Освен това ще получавате известие по имейл за всяка направена поръчка.

Панел за управление на поръчките с чакащи поръчки

Всичко, което трябва да направите, е да пуснете поръчката за производство, за да я завърши, или да отмените поръчката, ако е необходимо.

Поръчка, която чака одобрение

Събиране в магазина

Ако искате поръчките да се изпращат на определен адрес, а не на дестинацията, избрана от клиента, можете да активирате тази опция. Това е много полезно, ако имате физически магазин или искате да доставяте поръчките на клиентите си лично.

Опция за събиране в магазина

След като я активирате, просто попълнете адреса и всички поръчки от вашите галерии и проекти ще бъдат изпращани на този адрес.

Функция за споделяне - връзка за неутрално споделяне

Тази опция ви позволява да изпращате споделени връзки на клиентите си по напълно неутрален начин, без да споменавате Saal Digital. Опцията Saal Digital е избрана по подразбиране. Това означава, че всички споделени връзки към вашите галерии и проекти ще бъдат под домейна saal-digital.net.
Ако изберете опцията Фотопортал, вашите споделени връзки ще бъдат под домейна photo-portal.shop. Това означава, че клиентите ви няма да виждат никаква препратка към Saal Digital, когато посещават вашето съдържание, но ще купуват от Saal Digital.

Функция за споделяне

Тази функция засяга цялото ви съдържание, както галериите и проектите, така и страницата на профила ви.
Продуктите, които се доставят директно на вашите клиенти, имат за изпращач Saal Digital. Ако искате сами да доставите пакета, можете да активирате опцията за събиране в магазина.

Галерия с неутрална връзка