Разгледайте нашия център за помощ и често задавани въпроси | Saal Photo Portal

Получете необходимата подкрепа

Независимо дали търсите бързи отговори в нашите често задавани въпроси, задълбочени насоки в нашия Център за помощ или персонализирана поддръжка чрез нашия формуляр за контакт, ние сме тук, за да гарантираме, че вашият опит с Photo Portal е гладък и успешен.

Получете необходимата подкрепа

FAQ - Често задавани въпроси

Кой може да използва фотопортала?

Фотопорталът е предназначен за фотографи, дизайнери, дигитални художници и фирми, които искат да дигитализират услугите си, като предоставят възможност за онлайн галерии и поръчки, за да увеличат приходите си. Той предлага инструменти за автоматизация на маркетинга и специализирани работни потоци за фотографи, повишаващи производителността. Освен това служи като платформа за съхранение и споделяне, за да събира обратна връзка от клиентите. Платформата е пригодена за широк спектър от случаи на използване.

Какъв тип фотографски предприятия подкрепяте?

Нашият инструмент е идеален за студийна фотография, портрети, сватби, семейна фотография, бебешка фотография, илюстрации, пейзажи, пътувания и др. Предлагаме специфични работни процеси, като например фотозадачи и галерии с QR кодове, за автоматизиране на сортирането на снимки за обемни фотографски задачи, като например фотография на детски градини и училища, спортни събития и концерти.

Могат ли галериите да бъдат защитени за достъп на определени потребители?

Да, можете да защитите достъпа до галериите по три начина: изискване за регистрация и влизане на потребителя, защита на галериите с парола или споделяне на директна връзка със специфичен код за ексклузивен достъп на потребителя.

Как се извършват плащанията и ще получа ли фактура?

В раздела за разплащания ще видите подробни месечни справки за поръчките, приходите и печалбата. В средата на месеца генерираме фактура за разплащане, отразяваща печалбата ви, която автоматично се прехвърля към избрания от вас метод за плащане - банкова сметка или PayPal.

Как става фактурирането за крайния клиент?

Ние се занимаваме с фактурирането, включително персонализиране на фактурата с вашето лого, и управляваме обработката на плащанията, за да премахнем таксите за вас. Фактурите се изпращат автоматично на крайния клиент с потвърждение за доставка.

Мога ли да продавам изтегляния на файлове?

Да, поддържаме изтегляния на файлове с различна резолюция, в комплект с продукти или като пълен пакет за изтегляне на галерия, като всички приходи от изтеглянията отиват директно при вас.

Какво е обичайното време за доставка и кой плаща за нея?

Времето за доставка варира, обикновено е около една седмица в повечето страни, като конкретна информация за всяка страна е налична на нашия уебсайт. Обикновено крайният клиент покрива разходите за доставка, но клиентите на Saal Prio и техните клиенти се радват на безплатна доставка за поръчки, надвишаващи 20 лв..

Наистина ли използването на Photo Portal е безплатно?

Да, използването на технологията Photo Portal не изисква такси и предлагаме безплатен план за съхранение в облака. Разходи се правят само когато крайните клиенти поръчват фотопродукти, а вие запазвате всички приходи от изтегляния.

Изтривате ли галерии и проекти след определен период от време?

Не, няма да изтрием данните ви, докато поддържате активен план с нас, подобно на други решения за съхранение в облак на пазара.

Как се справяте с GDPR и сигурността?

Вашите данни се криптират и съхраняват сигурно в Германия в съответствие с европейското законодателство. Предоставяме споразумение за обработка на данни, в което подробно са описани нашите процедури за обработка на лични данни и мерките за сигурност, които прилагаме, за да осигурим защита на данните.

Център за помощ: Инструкции и съвети за всички функции

В Центъра за помощ ще намерите подробни инструкции и практически съвети за всички наши функции. Независимо дали сте начинаещи или опитни, нашите подробни инструкции стъпка по стъпка ще ви помогнат във всяка стъпка.

Свържете се с поддръжкатаcheck
Данните ви за контакт бяха успешно изпратени. Благодарим ви за съобщението.

Получете 35 % като професионалист

Регистрирайте се за професионален акаунт и получете 35 % отстъпка от каталожната цена на Saal Digital за всички продажби на фотопродукти, направени чрез вашите галерии. Без такси, без изтичане на срока на валидност и с автоматично прилагане на отстъпката при регистрация.