Създаване на акаунт

Създаване на акаунт

Фотопорталът Saal е мощен инструмент, в който можете да съхранявате, организирате, споделяте и продавате своите снимки, проекти и фотопродукти по напълно персонализиран начин. Той ви позволява да централизирате цялата си работа на едно място: да получавате обратна връзка от клиентите си, да защитавате изображенията си по множество начини, да имате контрол върху крайната цена на продуктите, които предлагате за продажба, и т.н. Всичко това, като запазвате правата върху изображенията си по всяко време и без никакви комисиони или такси.

За да създадете акаунт, трябва да отидете на уебсайта и да кликнете върху Създаване на акаунт. След като попълните личните си данни, ще получите имейл с код за потвърждаване на акаунта. Просто въведете кода в Photo Portal и сте готови. Вашият акаунт е създаден.

Меню за създаване на профил

Сега всичко, което трябва да направите, е да попълните необходимата информация, за да започнете да продавате. Съветникът стъпка по стъпка ще ви помогне да попълните цялата необходима информация, за да създадете профила си и да го подготвите за продажба.
Ще започнете със Споразумението за обработка на данни, в което са посочени условията, при които ще обработваме лични данни от ваше име. След като потвърдите, на вашия имейл адрес ще бъде изпратен PDF файл с договора.

Договор за обработка на данни

След това ще можете да персонализирате различни параметри, свързани с настройките на вашия акаунт и начина на обработка на поръчките на вашите клиенти. Ако предпочитате, можете да попълните цялата тази информация по-късно, като щракнете върху бутона Skip this step (Пропуснете тази стъпка ). Всички тези опции могат да бъдат променени по всяко време от менюто за продажби.

Пропуснете съветника

Ако завършите целия съветник, акаунтът ви ще бъде готов да започне да качва изображения, да ги излага за продажба и да печели пари. Ако сте пропуснали някоя от стъпките, в панела "Продажби" ще видите списък със задачи, които трябва да изпълните, преди да можете да започнете да продавате изображенията си.

 

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете:

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете: