Създаване на акаунт

Създаване на акаунт

Фотопорталът Saal е мощен инструмент, в който можете да съхранявате, организирате, споделяте и продавате своите снимки, проекти и фотопродукти по напълно персонализиран начин. Той ви позволява да централизирате цялата си работа на едно място: да получавате обратна връзка от клиентите си, да защитавате изображенията си по множество начини, да имате контрол върху крайната цена на продуктите, които предлагате за продажба, и т.н. Всичко това, като запазвате правата върху изображенията си по всяко време и без никакви комисиони или такси.

За да създадете акаунт, трябва да отидете на уебсайта и да кликнете върху Създаване на акаунт.

Website create account button

След като попълните личните си данни, ще получите имейл с код за потвърждаване на акаунта. Просто въведете кода в Photo Portal и сте готови. Вашият акаунт е създаден.

Account creation menu

Сега всичко, което трябва да направите, е да попълните необходимата информация, за да започнете да продавате. За да направите това, щракнете върху раздела Продажби. При първото щракване върху него ще видите съветник, който стъпка по стъпка ще ви помогне да попълните цялата необходима информация, за да настроите акаунта си и да го подготвите за продажба. Ще започнете с попълване на личните си данни.

Wizard first steps

След това ще трябва да потвърдите Споразумението за обработка на данни, в което са посочени условията, при които ще обработваме лични данни от ваше име. След като го потвърдите, на вашия имейл адрес ще бъде изпратен PDF файл с договора.

Data processing agreement

След това ще можете да персонализирате различни параметри, свързани с настройките на вашия акаунт и начина на обработка на поръчките на вашите клиенти. Ако предпочитате, можете да попълните цялата тази информация по-късно, като щракнете върху бутона Пропуснете тази стъпка. Всички тези опции могат да бъдат променени по всяко време от менюто за продажби.

Skip wizard

Ако завършите целия съветник, акаунтът ви ще бъде готов да започне да качва изображения, да ги пуска за продажба и да печели пари. Ако сте пропуснали някоя от стъпките, в Продажби ще видите списък със задачи, които трябва да изпълните, преди да можете да започнете да продавате изображенията си.