Списък със задачи

Списък със задачи

Когато кликнете върху панела за продажби за първи път, ще се появи съветник, който ще ви помогне да попълните цялата информация, необходима за създаване на акаунта ви, за да започнете да продавате снимките си и да печелите пари.

Wizard

Ако не сте изпълнили някои от стъпките, ще видите, че в менюто на панела за продажби в горната част се появява бутон To-Dos.

To Do icon

Когато щракнете върху него, ще видите списък с елементите, които трябва да изпълните, за да започнете да продавате снимките си. Информацията, която вече е завършена, ще се появи със зелена отметка. Информацията, която все още трябва да бъде попълнена, ще има сива икона на пясъчен часовник, за да покаже, че трябва да я попълните.

To Do list on Sales panel

Щракването върху някой от тези елементи автоматично ще ви отведе до определения панел, където можете да въведете съответните данни. След като завършите всеки елемент от списъка, ще забележите, че бутонът To-dos (Задължения) изчезва от менюто на панела Sales (Продажби). Това означава, че профилът ви е готов да започне да продава и да печели пари.

Sales panel without To Do list