Списък със задачи

Списък със задачи

Когато кликнете върху панела за продажби за първи път, ще се появи съветник, който ще ви помогне да попълните цялата информация, необходима за създаване на акаунта ви, за да започнете да продавате снимките си и да печелите пари.

Съветник

Ако не сте изпълнили някои от стъпките, ще видите, че в менюто на панела за продажби в горната част се появява бутон " Да се направи".

Икона

Когато щракнете върху него, ще видите списък с елементите, които трябва да изпълните, за да започнете да продавате снимките си. Информацията, която вече е била завършена, ще се появи със зелена отметка. Информацията, която все още трябва да бъде попълнена, ще има сива икона на пясъчен часовник, за да покаже, че трябва да я завършите.

Списък със задачи в панела за продажби

Щракването върху някой от тези елементи автоматично ще ви отведе до посочения панел, където можете да въведете съответните данни. След като завършите всеки елемент от списъка, ще забележите, че бутонът To-dos (Задължения) изчезва от менюто на панела Sales (Продажби). Това означава, че профилът ви е готов да започне да продава и да печели пари.

Панел за продажби без списък със задачи