Специални условия за проекти

Специални условия за проекти

Ако планирате проект с по-голямо количество и искате да продадете минимално количество от пет единици, можете да поискате специални условия, за да се възползвате от персонализирана оферта. За да направите това, отворете Настройки за продажби на проекта, за който искате да получите специалната отстъпка. Тук ще намерите бутон Искане за специални условия.

Настройки за продажба

Щракването върху него ще доведе до появата на формуляра за специални условия. В него ще трябва да предоставите следната информация:
Нестандартно количество: Въведете желаното количество; имайте предвид, че минималното количество за специалните условия е 5 единици.
Начална дата: Изберете кога искате да започнете продажбата.
Крайна дата: Изберете кога искате да спрете продажбата.
Търговска или нестопанска дейност: Изберете дали специалните условия, които заявявате, са за търговски или нестопански цели.
Описание: Предоставете подробна информация за искането си за специални условия.
За да изпратите формуляра, трябва да поставите отметка в квадратчето, за да потвърдите съгласието си за обработване на личните ви данни.
След като попълните всички необходими полета, кликнете върху Create (Създаване).

Специални условия

Състоянието в настройките за продажби ще се промени на " Очаква се обработка " и ще получите имейл потвърждение от нас, потвърждаващо получаването на вашата заявка за специални условия.

Одобрени специални условия

Ще проверим кои специални условия можем да ви предложим. След като бъдете одобрени, ще получите имейл със специалните условия за този конкретен проект. След това ще се възползвате от намалена цена въз основа на одобрените условия. След като специалните условия бъдат запазени във вашия проект, можете да зададете продажната си цена и да видите приходите си. Сега вече сте готови да споделите и продадете проекта си. Моля, имайте предвид, че изтриването на проекта ще премахне специалните условия и ще трябва да ги заявите отново.