Промоции

За разлика от ваучерите, които важат за всички галерии, промоциите ви позволяват да зададете конкретни отстъпки за отделните галерии и дори да разрешите различни нива на отстъпки в рамките на една и съща галерия. Тази гъвкавост ви дава възможност да персонализирате отстъпките си и ефективно да увеличите продажбите си.
За да добавите промоция към дадена галерия, отворете нейните Настройки за продажби и се уверете, че опцията Разрешаване на поръчки е активирана. След като влезете в Настройките за продажби, активирайте Промоцията, за да видите нейните опции за персонализиране.

Настройки за продажби с активна промоция, която трябва да се попълни

Промоцията може да се използва само веднъж от един клиент. Като поставите отметка в това поле, ограничавате използването на отстъпката до един път за един клиент.
Крайна дата, тук трябва да посочите крайната дата на промоцията.
Тип, можете да изберете дали промоцията да е абсолютна или процентна. Изборът на Absolute (Абсолютна) означава, че посочвате размера на отстъпката в абсолютна стойност, докато Percentage (Процентна) означава, че посочвате отстъпката като процент от стойността на поръчката на клиента.
Ниво на отстъпка 1 В рамките на една промоция можете да създадете до три различни нива на отстъпка. За всяко ниво можете да зададете Сума и Минимална стойност на поръчката, необходими за активирането му. По този начин клиентите се стимулират да достигнат максималната налична отстъпка, което ги насърчава да купуват повече продукти.
Разходите за доставка са включени в промоцията (вие поемате разходите за доставка) Подобно на ваучерите, за всяко ниво на отстъпка имате възможност да покриете разходите за доставка на покупките на клиентите си, като поставите отметка в това квадратче. Имайте предвид, че това не засяга акаунтите в Saal Prio, тъй като те вече се ползват от безплатна доставка. С акаунт Saal Prio нито вие, нито вашите клиенти ще понесете разходи за доставка при поръчки с минимална стойност 20 лв..
След като сте настроили промоцията за галерията, щракнете върху Запазете.

Настройки на продажбите с активна промоция

Когато отворите споделената връзка на галерията, ще видите всички подробности за промоцията с един поглед. В горния десен ъгъл ще бъдат показани датата на изтичане на промоцията и сумата, необходима за получаване на отстъпката. След като клиентът достигне определено ниво на отстъпка, сумата, необходима за достигане на следващото ниво на отстъпка, се коригира автоматично.

Споделена галерия с текуща промоция

Отстъпката автоматично ще бъде приложена към кошницата за пазаруване на клиента. Моля, обърнете внимание, че промоциите и ваучерите не могат да се използват едновременно.

 

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете:

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете: