Настройки на потребителския акаунт

Вашият акаунт

Настройки на потребителския акаунт

Информацията, въведена при създаването на акаунт, е достъпна в Настройки на акаунта в раздел Акаунт. Личните данни могат да бъдат променяни и добавяни тук по всяко време. Освен това оттук можете да персонализирате определени аспекти на профила си.

Your account menu

В горната част е разположен кръг, който представлява аватара на вашия акаунт. Той може да бъде персонализиран, като щракнете върху Промяна на изображението и изберете изображението, което искате да използвате като изображение на профила си. След като изображението бъде качено, можете да щракнете върху него, за да изберете частта от изображението, която искате да се покаже.

Edit account image

В раздела Your user data (Вашите потребителски данни) се показва цялата лична информация, която сте добавили при създаването на акаунта си. Ако желаете, можете да промените и да добавите още информация. Не забравяйте да щракнете върху Запазване на промените, за да запазите направените промени.

В раздела Парола и сигурност можете да промените паролата си, като щракнете върху Промяна на паролата. Това води до меню, в което можете да въведете текущата си парола и да актуализирате новата.

Change password window

В раздела Сигурност и поверителност ще намерите опция за експортиране на данните. Това ще експортира копие на цялото съдържание на вашия акаунт, така че да можете да го съхранявате на външно устройство, ако желаете.

Data export window

Накрая има бутон за изтриване на профила, който ще изтрие профила ви и всички ваши данни.

Адреси

В менюто Addresses (Адреси) можете да добавите своите адреси за фактуриране и доставка. Можете да добавяте толкова адреси, колкото ви трябват, като щракнете върху Добавяне и да ги променяте по всяко време, като щракнете върху иконата за редактиране.

Addresses menu

Имайте предвид, че тези адреси ще се използват за вашите лични поръчки, а не за поръчки от Photo Portal. Можете да запазите най-често използваните адреси за доставка и фактуриране, като по този начин ще избегнете необходимостта да въвеждате и редактирате личните си данни за всяка покупка.

Delivery address options in shopping basket

Добавените адреси ще бъдат достъпни за избор за собствените ви поръчки в кошницата за пазаруване, след като влезете, което ви позволява бързо да избирате както адреса за доставка, така и адреса за фактуриране за всяка ваша покупка. Нов адрес може да бъде добавен от кошницата за пазаруване чрез натискане на бутона Добавяне на нов.

Начин на плащане

Методите на плащане ви позволяват да съхранявате различни методи на плащане и разплащане за собствените си покупки. Щракнете върху бутона Добави, за да добавите толкова методи, колкото е необходимо. Можете да ги променяте по всяко време, като кликнете върху иконата за редактиране. Имайте предвид, че методите за плащане ще се използват за вашите лични поръчки след влизане в системата, а не за поръчките на Фотопортала. Налични са няколко метода на плащане и методи на изплащане.

Payment methods menu

И в двата раздела можете да изберете метод, който да бъде по подразбиране, като щракнете върху иконата за редактиране и активирате опцията Метод на плащане по подразбиране.

Default payment method option

Методите на плащане могат да бъдат избрани за вашите собствени поръчки в кошницата за покупки, след като влезете в профила си. Методът на плащане по подразбиране се избира предварително, когато правите поръчка, но можете да изберете друг метод. Нов метод на плащане може да бъде добавен и от кошницата за пазаруване, като кликнете върху бутона Добавяне на нов.

Payment method options in shopping basket

Методът на плащане по подразбиране ще бъде предварително избран във вашите фактури.

Абонаменти

В рамките на абонамента ще намерите различни опции по отношение на капацитета за съхранение. По подразбиране и напълно безплатно разполагате с 5 GB пространство за съхранение, което се увеличава до 10 GB, ако изпълните всички стъпки за създаване на акаунта си.

От това меню можете да подобрите абонамента си и капацитета за съхранение, като изберете опциите Saal Cloud или Saal Prio. Saal Prio включва и безплатна стандартна доставка. Абонаментите могат да бъдат променяни по всяко време.

Subscriptions menu