Настройки на потребителския акаунт

Вашият акаунт

Настройки на потребителския акаунт

Информацията, въведена при създаването на акаунт, е достъпна в Настройки на акаунта в раздел Акаунт. Личните данни могат да бъдат променяни и добавяни тук по всяко време. Освен това оттук можете да персонализирате определени аспекти на профила си.

Меню на Вашия акаунт

В горната част е разположен кръг, който представлява аватара на вашия акаунт. Той може да бъде персонализиран, като щракнете върху Промяна на изображението и изберете изображението, което желаете да използвате като изображение на профила си. След като изображението бъде качено, можете да щракнете върху него, за да изберете частта от изображението, която искате да се показва.

Редактиране на изображението на профила

В раздела Your user data (Вашите потребителски данни) се показва цялата лична информация, която сте добавили при създаването на акаунта си. Ако желаете, можете да промените и да добавите още информация. Не забравяйте да щракнете върху Запазване на промените, за да запазите направените промени.

В раздела Парола и сигурност можете да промените паролата си, като щракнете върху Промяна на паролата. Това води до меню, в което можете да въведете текущата си парола и да актуализирате новата.

Прозорец за промяна на паролата

В раздела Сигурност и поверителност ще намерите опция за експортиране на данните. Това ще експортира копие на цялото съдържание на вашия акаунт, така че да можете да го съхранявате на външно устройство, ако желаете.

Прозорец за експортиране на данни

Накрая има бутон за изтриване на акаунта, който ще изтрие акаунта ви и всички ваши данни.

Адреси

В менюто Addresses (Адреси) можете да добавите своите адреси за фактуриране и доставка. Можете да добавяте толкова адреси, колкото ви трябват, като щракнете върху Добавяне и да ги променяте по всяко време, като щракнете върху иконата за редактиране.

Меню

Имайте предвид, че тези адреси ще се използват за вашите лични поръчки, а не за поръчки от Photo Portal. Можете да запазите най-често използваните адреси за доставка и фактуриране, като по този начин ще избегнете необходимостта да въвеждате и редактирате личните си данни за всяка покупка.

Опции за адрес за доставка в кошницата за пазаруване

Добавените адреси ще бъдат достъпни за избор за вашите собствени поръчки в кошницата за пазаруване, след като влезете в нея, което ви позволява бързо да избирате както адреса за доставка, така и адреса за фактуриране за всяка ваша покупка. Нов адрес може да бъде добавен от кошницата за пазаруване чрез натискане на бутона Добави нов.

Начин на плащане

Методите на плащане ви позволяват да съхранявате различни методи на плащане и разплащане за собствените си покупки. Щракнете върху бутона Добави, за да добавите толкова методи, колкото е необходимо. Можете да ги променяте по всяко време, като кликнете върху иконата за редактиране. Налични са няколко метода за плащане и методи за изплащане.

Меню Методи за плащане

И в двата раздела можете да изберете метод, който да бъде по подразбиране, като кликнете върху иконата за редактиране и активирате опцията Метод на плащане по подразбиране.

Опция за метод на плащане по подразбиране

Вашите методи на плащане

Методите за плащане ще се използват за вашите лични поръчки след влизане в системата, а не за поръчките на Фотопортала. Те могат да бъдат избрани за Вашите собствени поръчки в кошницата за покупки, след като сте влезли в системата. Методът на плащане по подразбиране е предварително избран, когато правите поръчка, но можете да изберете друг метод. Нов метод на плащане може да бъде добавен и от кошницата за пазаруване, като кликнете върху бутона Добавяне на нов.

Опции за метод на плащане в кошницата за пазаруване

Вашите методи за изплащане

Печалбата, получена от продажбите, ще бъде начислена към избрания по подразбиране метод на плащане. Можете да намерите преглед на печалбите си във Вашите разплащания.

Абонаменти

Тук можете да изберете за кои абонаменти искате да се абонирате. За повече информация относно абонаментите кликнете тук.

 

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете:

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете: