Жалба

Зареждане на данни

Как да създадете жалба

Допустими отклонения при производството и цветовете

Въпреки нашите усилия, производствените и производствените отклонения не могат да бъдат избегнати. Допустимите отклонения се срещат във всяко производство и представляват допустимо отклонение, което възниква в резултат на производствения процес.

Свързаните с производството леки отклонения в цвета на различните материали и поръчки за съжаление не могат да бъдат напълно избегнати. Това се дължи на използването на различни материали (картини за стена, плакати, картички, фотокниги, фотопечати и т.н.) и на различни производствени методи. Всички материали се различават по своите свойства, като например белотата на материала или повърхността, а производствените методи, машините и мастилата се различават. Поради това не може да се сравняват цветовите резултати на картини за стена и фотопечат.

Създаване на жалба

Ако желаете да подадете оплакване относно поръчката си (например продуктът изглежда различно от вашия проект, не сте доволни от цветовете, продуктът ви е повреден и т.н.), можете да отворите поръчката си, като въведете имейл адреса си и номера на поръчката. Моля, обърнете внимание, че не е възможно да подадете жалба по телефона.

Order functions on website

След като поръчката ви бъде отворена, можете да щракнете върху бутона Функции, който ще ви даде редица възможности. Тук ще намерите възможността за подаване на жалба. Когато кликнете върху нея, ще се появи прозорец с формуляр, който трябва да попълните.

Order complaint form

Първото нещо, което трябва да посочите, е дали оплакването се отнася до цялата поръчка или само до определени артикули.

След това трябва да изберете дали жалбата се отнася до качеството на продукта или до транспорта и доставката.

В случай на качество на продукта ще трябва да изберете дали причината се дължи на цветове, неточно възпроизвеждане на изображения или повреден продукт.

В случай на транспорт/доставка ще трябва да изберете дали причината се дължи на повреден продукт или доставка, или продуктът все още не е доставен.

След като направите своя избор, ще бъдете помолени да предоставите съответните данни и снимки. Когато попълните всички полета, щракнете върху Submit (Изпращане). Ние ще извършим съответното разследване и ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Създайте дизайн сега