Какво казват за нас

Научете за успешните истории на хора като вас

customername
Eva Krzak

"Създадох тази книга малко след раждането на сина ми"

От години поръчвам снимките и книгите си от Saal Digital и винаги съм била напълно доволна. Такъв е случаят и с тази прекрасна книга от професионалната линия с подаръчна кутия. Създадох тази книга малко след раждането на сина ми, за да запазя спомена за първите дни по възможно най-красивия начин. Качеството на корицата е чудесно, структурата изглежда много елегантно, както и подаръчната кутия.

Това, което също така особено ценя, е много доброто качество на хартията и устойчивостта на цветовете. Клиентите ми, които изненадвам отново и отново с малки подаръци със снимки, също са във възторг всеки път.

customername
Ollie Holder

"Качеството на фотокнигата е изключително"

Казвам се Оли и съм професионален фотограф и видеооператор. Винаги съм навън с фотоапарата си, както професионално, така и в свободното си време, но никога не съм намирал време да имам хартиено копие на работата си. Ето къде се появява Saal Digital...

Използвах услугата за отпечатване на Saal Digital още на 2020 , за да създам красива колекция от снимки, които бях заснел през годините. Изживяването беше фантастично и горещо бих препоръчал тази услуга на всеки, който търси висококачествена и професионална фотокнига.

Едно от нещата, които ме впечатлиха най-много, беше лесното използване на услугата. Уебсайтът беше удобен за ползване, а процесът на проектиране беше прост. Беше лесно да кача снимките си и да избера оформлението и дизайна на книгата, а аз оцених възможността да прегледам книгата, преди да финализирам поръчката си.

Качеството на фотокнигата беше изключително. Изображенията бяха ясни и живи, а хартията беше дебела и издръжлива. Хареса ми гланцовото покритие, което придаде на книгата елегантност. Оценявам и възможността да избера различни варианти на корици, включително твърди корици, меки корици или кожена подвързия.

Като цяло останах много доволен от опита си при използването на Saal Digital. Лесното използване, висококачественият печат и бързото време за доставка бяха отлични. Определено бих използвал тази услуга отново в бъдеще и я препоръчвам на всеки, който иска да създаде красива и професионално изглеждаща фотокнига.

customername
Yannick Lange

"От известно време имах идеята да създам книга с портфолио..."

Някои от снимките ми вече са се озовали на стената или са отпечатани като част от фотокниги за пътувания. Това обаче са само малък брой от моите (най-добри) снимки и в книгите те обикновено конкурират историята или пътуването.

Ето защо от известно време имах идеята да създам книга с портфолио, в която да попаднат само най-добрите ми снимки от последните 10 години и в която фокусът да е изключително върху снимките: Голям шрифт, без текст, независимо от мястото и фотопътешествието.

Ето защо беше предизвикателство да направя книгата вълнуваща и да й дам обща нишка. Опитах се да направя това, като подредих снимките според цветовите настроения, което води до ""цветен градиент"" в книгата: От бяла зима през сиво до зелено, лятно жълто, лятно оранжево, есенно оранжево, есенно жълто и накрая отново бяло/синьо...

customername
Sebastian Frank

"Отпечатаните снимки са просто нещо друго"

Имах късмета да тествам фотокнига. Затова веднага използвах възможността за портфолио книга. По този начин мога да покажа на клиентите си първото впечатление от работата си. А нека бъдем честни, отпечатаните снимки са просто нещо друго. Затова седнах в Saal Editor и създадох фотокнига само в няколко стъпки.

Софтуерът е интуитивен за мен и създаването приключи сравнително бързо. В рамките на четири дни книгата вече беше налице! Супер бързо обслужване! Сега към книгата: Тя прави висококачествено впечатление и има добро усещане. Тя отговаря на очакванията ми и ми харесва матовата хартия.

Хубаво е също, че централната гънка не е обемиста, така че наистина можеш да видиш цялата картина. Бих си я купил отново и я препоръчвам безрезервно. Благодаря ви за възможността да я тествам :-)