Създайте прекрасен мини Лепорело

Сгъването на хармониката е уникален начин за представяне на снимки и информация

5/5
на 6 отзиви на клиенти

Много различни приложения

Благодарение на специалната техника на сгъване, мини лепорелата имат лесен и практичен формат. Поставете най-красивите спомени от сватбеното си тържество в мини лепорело или го използвайте, за да съобщите за раждането на детето си. То е подходящо и за представяне на портфолио и може да бъде отпечатано от двете страни.

Различни формати и видове хартия

Мини лепорелата се предлагат в различни формати и с множество варианти за страни и гънки. Можете да избирате между "Класическа", "Перлена" или "Структурирана" повърхност за вида хартия. Открийте подходящия материал за вас и за случая. Повърхностите на хартията могат да бъдат изпробвани в нашия набор от мостри.

Видове налична хартия

Видове налична хартия

Класически

Хартията "Класик" (300 g/m²) се отличава с изключително гладка и ярко бяла матова повърхност. Дигиталният печат гарантира брилянтни цветове с реалистично фотографско качество.

Класически
структуриран
перла
Добавете златно покритие на вашия Mini Leporello

Добавете златно покритие на вашия Mini Leporello

Искате ли да добавите специален щрих към вашето Mini Leporello? Тогава изпробвайте нашето златно покритие! То ще добави ново измерение, което ще можете да почувствате и видите.

Това покритие може да бъде избрано при избора на формат, повърхност и други характеристики за вашето Mini Leporello. След това, докато го проектирате, просто изберете специалния цвят (злато) за частите, които искате да бъдат с този ефект.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега