Minileporello

Много различни приложения

Благодарение на специалната техника на сгъване, мини лепорелата имат лесен и практичен формат. Поставете най-красивите спомени от сватбеното си тържество в мини лепорело или го използвайте, за да съобщите за раждането на детето си. То е подходящо и за представяне на портфолио и може да бъде отпечатано от двете страни.

Различни формати и видове хартия

Мини лепорелата се предлагат в различни формати и с множество варианти за страни и гънки. Можете да избирате между "Класическа", "Перлена" или "Структурирана" повърхност за вида хартия. Открийте подходящия материал за вас и за случая. Повърхностите на хартията могат да бъдат изпробвани в нашия набор от мостри.

Видове налична хартия

Photoproduct

Класически

Хартията "Classic" (300 g/m²) се отличава с изключително гладка и ярко бяла матова повърхност. Шестцветният печат гарантира брилянтни цветове с реалистично фотографско качество.

Photoproduct

Структуриран

Структурираната хартия (300 г/м²) не само придава характер на вашата карта, но и я прави с отчетлива текстура при допир. Шестцветният печат гарантира поразителни цветове.

Photoproduct

Перла

Ако държите на дизайна, хартията "Pearl" е правилният избор. Необикновената повърхност се отличава с интензивни, блестящи отражения. Също и в шестцветен печат.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега