Продукти за училищна и детска фотография

Намерете перфектните персонализирани фотографски продукти за вашия бизнес

Създаване на персонализирани фотографски продукти за училищна фотография

Създаване на персонализирани фотографски продукти за училищна фотография

Saal Digital предлага широка гама от висококачествени фотопродукти за детски градини и училищни фотографи. Можете да ги проектирате и персонализирате свободно в нашия уеб магазин или с помощта на нашия софтуер. Разширете обхвата на предлаганите фотопродукти, така че родителите да имат още по-голям избор от продукти.

Решете дали искате да поръчвате сами или да създадете онлайн магазин на Photo Portal, в който родителите да могат лесно да поръчват онлайн. Ние предлагаме бързи срокове за производство и доставка, включително възможност за експресна доставка, така че можете да спазите сроковете си без проблем!

Photo Portal: вашият универсален инструмент за вашия бизнес с фотография

Photo Portal: вашият универсален инструмент за вашия бизнес с фотография

Ако сте фотограф, който е специализиран в детската или училищната фотография, Photo Portal е идеалният инструмент за вас! Споделянето на снимките ви е изключително лесно и сигурно, тъй като можете да защитите всяка галерия поотделно с пароли или други мерки, като например достъп само чрез връзки.

Можете да качите всички изображения в отделни галерии или да използвате нашия метод с QR код, при който галериите се създават автоматично. Родителите могат да получат достъп до собствената си галерия, да изберат любимите си изображения и да поръчат толкова разпечатки или фотопродукти, колкото желаят. Можете също така да създавате продуктови комплекти: група от фотопродукти, които имат определена продажна цена за целия пакет. Това ви позволява да продавате отпечатъци, фотостикери и други продукти в един пакет и родителите могат лесно да закупят комплекта за своето дете онлайн.

Перфектната комбинация: Папка за снимки и разпечатки на снимки

Перфектната комбинация: Папка за снимки и разпечатки на снимки

Знаем, че предлагането на разнообразие е от ключово значение, когато става въпрос за училищна фотография. Ето защо в нашите фотоотпечатъци ще откриете персонализирани формати, голяма гама от покрития и без минимално количество, така че да можете да поръчате толкова снимки, колкото искате!

Ако искате да предложите нещо уникално наред с фотоотпечатъците, фотопапката е най-добрият продукт за детска градина и училищна фотография. Тя е напълно персонализирана и можете да я оформите с голямото ни разнообразие от дизайни и текстове. Папката за снимки има място за два отпечатъка 13 x 18 (един пейзажен и един портретен) и за няколко портретни снимки или фотостикери.

Добавяне на творческо докосване с фото стикери и магнити

Добавяне на творческо докосване с фото стикери и магнити

Истинска класика, когато става въпрос за училищна фотография. Със Saal Digital можете да изработите висококачествени магнити за снимки, както и стикери за снимки, като избирате между гланцови, матови или копринени. Това са оригинални продукти, които могат да добавят специален щрих към тетрадките, годишниците, хладилника ви и др.

Както магнитите, така и стикерите ни се предлагат с предварително перфорирани отвори, така че да могат лесно да бъдат отстранени, без да повредят другите снимки.

Включете нещо специално: Фото тухлички

Включете нещо специално: Фото тухлички

Ако искате да предложите нещо оригинално, което може да ви отличи, Photo Bricks са чудесна идея! Те са много популярни сред децата, тъй като представляват фотопродукт, който първо може да се сглоби, парче по парче, а след това е лесно и забавно да се покаже.

Можете да ги предлагате в различни формати и размери в зависимост от вашите предпочитания или от това, от което се интересуват вашите клиенти.

Комплекти снимки: идеално допълнение към училищните пакети

Комплекти снимки: идеално допълнение към училищните пакети

Насладете се на същото високо качество като нашите обикновени фоторазпечатки, но със забавни оформления, които копират любимата ви снимка. Това е идеално решение за включване в пакетите ви за училище и детска градина, тъй като родителите могат лесно да разделят фотокомплектите, за да подарят отделни снимки на приятели и роднини.

Можете да изберете един от нашите предварително подготвени шаблони в зависимост от това колко копия желаете и колко големи искате да бъдат снимките.

Предложете нещо уникално с нашите подаръци със снимки

Предложете нещо уникално с нашите подаръци със снимки

Ако искате да предложите уникални продукти в училищните си пакети, фотоподаръците са идеалният вариант! Те са много лесни за изработване и са чудесен начин да превърнете една снимка в нещо забавно!

Ето някои от нашите предложения, когато става въпрос за училищна и детска фотография:

  • Ключодържатели, които родителите могат да подаряват на семейството и приятелите си
  • Чаши за снимки, за да добавите забавно докосване към всяка закуска или кафе пауза
  • Метални кутии, в които да съхранявате безопасно храна и други предмети
  • Фотопъзели, които ще бъдат много забавни както за децата, така и за възрастните!
Големи формати: превърнете всяка снимка в красиво фотоплатно

Големи формати: превърнете всяка снимка в красиво фотоплатно

Някои снимки се нуждаят от по-голям формат! Ако искате да предложите големи формати за снимки от детската градина или училището, можете да разгледате нашата гама от платна за стена!

Фотографското платно, например, е класика по някаква причина и работи перфектно с детска фотография. Меката структура му придава естествен вид, който ще зарадва едновременно децата и родителите.

Създайте дизайн сега