Уникални идеи за коледни подаръци със снимки

Оставете се да бъдете вдъхновени...

Оставете се да бъдете вдъхновени...

Коледа е точно зад ъгъла и ако все още търсите идеи за коледни подаръци, сте попаднали на правилното място! Персонализираните коледни подаръци са много специални и гарантирано ще зарадват вашите близки, защото ние превръщаме вашите снимки във висококачествени продукти, на които те ще се радват дълго време! Какво ще кажете например за стенен календар с най-красивите снимки през годината? Или пъзел със снимки, който можете да сглобите заедно под коледната елха? Тези и още много други идеи за подаръци можете да намерите тук. Надяваме се, че ще се забавлявате да ги откриете!

Персонализиран календар за адвенчър със снимки

Персонализиран календар за адвенчър със снимки

Подарък, който радва всеки ден! Персонализирайте календара на Адвент със снимки и празнични мотиви по ваш избор. Можете да избирате между нашата широка гама от пълнежи или да го поръчате празен и да напълните календара на пришествието сами. Персонализиран подарък със снимки, който подслажда чакането на Коледа!

Коледна кутия за подаръци и ваучер

Коледна кутия за подаръци и ваучер

Предпочитате да оставите избора на снимка на получателите на подаръка? Тогава нашата коледна кутия е идеалният избор! Тази кутия за подаръци съдържа ваучер за персонализирана фотокнига, чиято корица можете лесно да изработите сами. Можете също така да поръчате ваучера за подарък поотделно - идеален коледен подарък в последната минута! Просто изберете сумата, която искате да подарите, и изтеглете ваучера.

Персонализирана фотокнига

Персонализирана фотокнига

Специалните моменти заслужават да бъдат отбелязани, а няма нищо по-добро от висококачествена фотокнига, която да съхрани тези ценни спомени. С толкова много различни размери, материали, шаблони и формати, от които можете да избирате, сме сигурни, че ще създадете перфектния подарък фотокнига за любимите си хора!

Без лого

Без лого

Вашият персонализиран фотопродукт Saal Digital няма да бъде разрушен с логото на производителя.

Лесно се поръчва

Лесно се поръчва

Проектирайте и поръчвайте от своя смартфон, таблет или компютър по лесен и удобен начин

Бърза доставка

Бърза доставка

Лесен преглед на нашите срокове за доставка и изпращане за Коледа.

Професионално качество

Професионално качество

Вярваме, че произвеждаме фотопродукти от висок клас, за да ви предлагаме винаги съвършенство

Гарантирана удовлетвореност

Гарантирана удовлетвореност

Вашето удовлетворение е основна част от философията на нашата компания

Безрисково поръчване

Безрисково поръчване

Предлагаме разнообразни възможности за сигурно плащане на вашите поръчки.

Уникален фотокалендар

Уникален фотокалендар

Една година свършва, друга започва! Персонализираният календар ще съпътства подарените от вас хора през цялата година и със сигурност ще предизвика усмивка на лицето им. Открийте големия ни избор и изработете персонализиран стенен календар, семеен календар или настолен календар!

Красиво изкуство за стена

Красиво изкуство за стена

Изненадайте любимите си хора с нестандартно изкуство за стена върху платно, акрил, метал или друг материал. Открийте нашите многобройни възможности за стенно изкуство, плакати и принтове и превърнете специалната снимка в перфектния подарък!

Коледни картички с вашата снимка

Коледни картички с вашата снимка

Покажете на любимите си хора, че мислите за тях, като им изпратите персонализирана коледна картичка с мили думи. Бъдете креативни и изберете снимки, дизайни, шаблони и клипарти по ваш вкус, за да разпространите празнично настроение.

Открийте още празнични коледни подаръци!

Създайте дизайн сега