Екологични и устойчиви подаръци

Искате да направите по-устойчив избор при купуването на подаръци? С нашите многобройни възможности за персонализиране е лесно да изберете екологични материали за вашите щампи, да замените опаковъчната хартия с торбичка от плат или да поръчате вечен календар, който да използвате година след година. Открийте тези и още много други идеи за устойчиви подаръци в тази статия!

Заменете опаковъчната хартия с персонализирана торба от плат

Опаковането на подаръци в опаковъчна хартия е хубава традиция, но за съжаление създава много отпадъци. Решението на този проблем може да бъде персонализирана торбичка от плат. Проектирайте своята според случая и я направете част от подаръка или я използвайте само за подарък, а след това я вземете със себе си вкъщи. Определено е по-добре, отколкото да купите нещо, за да го изхвърлите!

Използване на метална кутия за обяд

Използване на метална кутия за обяд

Метална кутия за обяд със снимка по поръчка за училище, детска градина или офиса гарантирано ще освети деня ви! Добре е, че нашата метална кутия, безопасна за храна, е и по-устойчива от опаковането на обяда в хартия или фолио или използването на пластмасова кутия за обяд.

Проектирайте календара си така, че да се използва многократно

Проектирайте календара си така, че да се използва многократно

Искате да запазите персонализирания си фотокалендар за повече от една година? Няма проблем! Когато проектирате календара си, имате възможност да изберете дизайн на вечен календар, който показва само месеца и датите, но не и годината или дните от седмицата. По този начин можете да се наслаждавате на любимите си снимки толкова дълго, колкото искате!

FSC® сертифицирани хартии

FSC® сертифицирани хартии

Използваме предимно FSC® сертифицирани хартии, които са произведени по устойчив начин

Произведено със слънчева енергия

Произведено със слънчева енергия

С повече от 3,000 m² соларни модули нашите енергийни нужди са покрити през повечето дни.

Въглеродно неутрален

Въглеродно неутрален

Компенсираме неизбежните емисии на CO₂, като инвестираме в глобални екологични проекти

Отговорно изпращане

Отговорно изпращане

Винаги, когато е възможно, изпращаме пакетите си неутрално по отношение на въглеродните емисии.

Изберете покривало, изработено от естествени материали

Изберете покривало, изработено от естествени материали

Всяко малко нещо е от значение, затова предлагаме варианти на устойчиви корици за вашата персонализирана фотокнига или подаръчна кутия. Можете да избирате между ленено платно в различни цветове и дори корица, изработена от корк, която можете да персонализирате с текст и клипарт! Какво ще изберете?

Отпечатайте своя фотоплакат на устойчива хартия

Отпечатайте своя фотоплакат на устойчива хартия

Най-устойчивите хартии са тези, които са произведени от бързо растящи материали. Ето защо предлагаме не само разпечатки на художествени произведения и плакати върху висококачествени памучни хартии, но и върху хартия Hahnemühle Natural Line, изработена от бързо растящи конопени и бамбукови влакна. Открийте всички възможности сега!

Календар за маса с персонализирана снимка и дървена стойка

Календар за маса с персонализирана снимка и дървена стойка

Кажете сбогом на пластмасата с нашия персонализиран календар за маса. Покажете страниците на календара в елегантна дървена стойка, изработена от букова дървесина. Съвет: Ако искате да сте още по-устойчиви при покупката, не забравяйте да поръчате снимките си като вечен календар, за да можете да ги използвате повторно години наред!

Открийте още празнични коледни подаръци!

Създайте дизайн сега