Създавайте и продавайте проекти в Photo Portal: Фотокниги, календари

Проекти

Силата на проектираните продукти

Колаж и дизайн на множество изображения

Проектирайте уникални проекти, като използвате изображенията си, за да създадете завладяващи колажи или композиции от няколко изображения. Тази функция дава възможност за по-разнообразно предлагане на продукти, като ви позволява да продавате проекти, които включват множество изображения в един артистичен формат.

Фотокниги, календари и др.

Разширете продуктовата си оферта с проекти с висока стойност и възможност за персонализиране, като фотокниги и календари. Тези артикули предоставят на клиентите по-персонализирани и запомнящи се възможности, като надхвърлят стандартните отпечатъци и включват вашия творчески дизайн и компилация.

Дублиране и конвертиране

Оптимизирайте процеса на създаване на проекти, като дублирате съществуващи проекти или ги конвертирате в различни формати. Тази гъвкавост е безценна за създаване на варианти, които включват желани модификации, като например алтернативни размери или покрития. Независимо дали искате да възпроизведете успешен проект за друга продуктова линия или да адаптирате проект, за да отговорите на специфичните нужди на клиента, функционалностите за дублиране и конвертиране опростяват процеса, като гарантират, че можете ефективно да задоволите различни предпочитания, без да започвате всеки път от нулата.

Добавяне към галериите

Интегрирайте безпроблемно персонализираните си проекти в галериите си заедно с отделните изображения. Това позволява на клиентите да разглеждат и купуват вашите уникални фотокниги, календари или колажи директно от същата страница, където разглеждат другите ви фотографски произведения.

Споделете проектите си

Тази функция променя начина, по който фотографите си сътрудничат с клиенти по проекти. Вместо да изпращате имейли и да провеждате срещи, които отнемат много време, споделяйте своите фотографски проекти като фотокниги или календари директно, за да получите обратна връзка от клиента. Клиентите могат лесно да оставят коментари, за да предложат промени или да изразят предпочитанията си направо в самия проект. Спестете ценно време и ангажирайте клиентите по-ефективно, като направите всеки проект успешен в сътрудничество.

Специални условия

Планирате проект, който изисква продажба на по-големи количества? Нашата платформа се съобразява с нуждата ви от продажби в големи количества, като предлага индивидуални оферти, когато се стремите да продадете минимум пет единици на проект. Навигирайте до Настройки за продажби на конкретния проект, който планирате да продавате в големи количества. В рамките на тези настройки ще откриете бутон Искане за специални условия, предназначен именно за тази цел. Използвайте тази функция, за да оптимизирате стратегията си за продажби на проекти с по-голям обем.

Да започнем пътуването ви

Разгледайте фотопортала Saal: създавайте галерии, проекти и продавайте изображения лесно. Регистрирайте се безплатно, за да проучите самостоятелно, или си поръчайте демонстрация за ръководена разходка, съобразена с вашия работен процес. Започнете да изграждате своята цифрова витрина сега!