Възможности за плащане в портала за снимки: PayPal, карти и др.

Методи на плащане

Предлагайте безпроблемни методи за плащане

PayPal

Сигурни и бързи, транзакциите с PayPal улесняват незабавните плащания, като гарантират, че поръчките се обработват без забавяне и не е необходимо ръчно одобрение. Тя служи и като удобна опция за получаване на месечни комисиони, оптимизирайки финансовите аспекти на продажбите ви.

Кредитни и дебитни карти

Приемаме основни кредитни и дебитни карти, включително Visa и Mastercard, чрез нашия партньор за сигурна обработка на плащания, Computop. Това гарантира сигурна транзакция, без да се съхраняват данните за плащане на клиентите ви, като осигурява спокойствие както за вас, така и за клиентите ви.

Незабавен банков превод

Незабавният банков превод предлага бързо и лесно решение за онлайн плащане. Клиентите се пренасочват към уебсайта на своята банка, за да извършат плащането, подобно на стандартния банков превод, но улеснено от доставчик на платежни услуги. Търговецът получава потвърждение на транзакцията веднага след приключване на плащането, което позволява бърза обработка на поръчката и изпращане, при условие че не се изисква ръчно одобрение. Забележка: Тази услуга понастоящем е достъпна само в Германия и Австрия.

Apple и Google Pay

Оптимизирайте плащането на клиентите си с удобството на Apple и Google Pay. Тези методи за плащане позволяват бързи и сигурни транзакции директно от смартфони или таблети. Само с едно докосване клиентите могат да одобряват плащанията, което значително ускорява процеса на плащане.

Това модерно решение за плащане не само подобрява изживяването при пазаруване, но и осигурява допълнителната сигурност и поверителност на платежните системи на Apple и Google. Поръчките се обработват незабавно, като бързо преминават към производство, ако не е необходимо ръчно одобрение.

iDEAL

За нашите холандски клиенти iDEAL предлага надежден метод за онлайн плащане, който позволява плащания чрез приложението на собствената ви банка или онлайн банкиране. Тъй като iDEAL е директен банков превод към нашата сметка, клиентите получават незабавно потвърждение на поръчката, което ни позволява да започнем бързо производството, ако не е зададено ръчно одобрение.

Да започнем пътуването ви

Разгледайте фотопортала Saal: създавайте галерии, проекти и продавайте изображения лесно. Регистрирайте се безплатно, за да проучите самостоятелно, или си поръчайте демонстрация за ръководена разходка, съобразена с вашия работен процес. Започнете да изграждате своята цифрова витрина сега!