Подобряване на изложбите с фотопортала: QR кодове, надписи, експортиране на PDF/CSV

Изложби

Безпроблемно преобразуване на изложбата в продажба

Генератор на QR кодове и надписи

Представете отпечатаните от Saal Digital творби във физическа галерия или студио, като предложите на посетителите на място удобството да сканират QR код, за да поръчат копия директно от фотопортала. Тази функция ви позволява да генерирате надпис с името на автора, заглавието на изображението и описанието, заедно с QR код, който води директно до изображението в онлайн галерията, готово за закупуване. Преодолейте безпроблемно пропастта между физическото излагане и цифровите продажби.

Експорт на PDF и CSV

Осигурете лесен достъп на посетителите на галерията да сканират и поръчват изложените от вас творби, като експортирате надписи с QR кодове в PDF формат, готови за отпечатване и поставяне до творбите. Ако нашите опции за дизайн на надписите не отговарят на нуждите ви, опцията за експортиране в CSV ви позволява да персонализирате надписите и QR кодовете си с помощта на външен софтуер, осигурявайки пълен контрол върху начина, по който представяте своите тригери за продажба до изложените си творби.

Да започнем пътуването ви

Разгледайте фотопортала Saal: създавайте галерии, проекти и продавайте изображения лесно. Регистрирайте се безплатно, за да проучите самостоятелно, или си поръчайте демонстрация за ръководена разходка, съобразена с вашия работен процес. Започнете да изграждате своята цифрова витрина сега!