Автоматизирани задачи за снимки и QR галерии | Photo Portal

Работни места за снимки и галерии с QR кодове

За детска градина и училищна фотография

Автоматизирано сортиране с QR код

Лесно генерирайте карти с QR кодове за всеки участник във фотосесиите, като оптимизирате процеса на сортиране на изображенията в отделни галерии. Тези карти включват персонализируем текст за съгласие и инструкции за достъп, съобразени с GDPR. Ако данните на участниците са предварително събрани чрез онлайн регистрация или CSV импортиране на данни, тази информация може да бъде отпечатана директно върху картите, което опростява управлението на работния процес. Чрез заснемане на QR кодовете на участниците, последвани от техните портрети, качените снимки се сортират автоматично в правилните индивидуални галерии.

Структурирани работни места за снимки

Нашата функция "Задачи за снимки" е проектирана така, че да възпроизвежда структурата на обемни фотографски задачи в институции като училища, организации, компании или големи събития и тържества, като предлага групова настройка, която ограничава достъпа до споделените галерии изключително до членовете на съответната група. Тази организация спомага за ефективното управление и преглед на различните групи.

Персонализирани карти за достъп с QR код (очаквайте скоро)

Приспособете картите с QR код, за да отговарят на вашия стил и да направят силно първо впечатление на участниците. Освен инструкциите за достъп, персонализирайте картите, за да включите промоционални кодове или кодове за ваучери, като насърчите участниците да получат достъп и да закупят от своите галерии. Насладете се на пълна творческа свобода при проектирането на картите с QR кодове с помощта на нашия лесен за използване софтуер.

Онлайн регистрация

Улеснете събирането на данни за участниците преди деня на снимките със специален URL адрес или QR код. Този процес на предварителна регистрация спестява време, гарантира спазването на GDPR чрез предварително събиране на съгласие и прави информацията за участниците достъпна в раздела за контакти в галерията с работни места или QR код. Онлайн формулярът дава възможност на участниците да изберат своята група и предоставя съществена информация за фотографския ден, включително последващи известия за достъп до галерията чрез работни потоци по имейл.

Импортиране на списък CSV

Импортирането на CSV списък ви позволява ефективно да въвеждате клиенти и участници, като импортирате вече съществуващи данни директно в системата. Тази функция рационализира процеса чрез предварително попълване на картите с QR код с данни за участниците, като се интегрира безпроблемно с работните потоци по имейл за подобряване на комуникацията. Тя е идеална за подготовка на фото дни, тъй като елиминира ръчното събиране на данни и използва автоматизирано сортиране за организиране на снимки.

Ръчно сортиране

Ръчното сортиране предлага гъвкава алтернатива за фотографите, които предпочитат да не използват QR кодове. Като просто изберете първата снимка на всеки участник в папка, нашата система автоматично създава индивидуални галерии за всяко лице. Този метод опростява организирането на снимките, без да са необходими карти с QR кодове, като предлага ефективен работен процес за всеки фото ден.

Групи и отделни подгалерии

Групите и индивидуалните подгалерии в рамките на едно работно място предлагат персонализиран достъп за участниците. Индивидуалните подгалерии, посветени на всеки заснет участник, предоставят ексклузивен достъп чрез уникален URL адрес или QR код, с възможност за регистрация за допълнителна сигурност. Груповите подгалерии са достъпни за всички членове на конкретна група, като рационализират достъпа без необходимост от отделни QR кодове, гарантирайки, че само съответните членове на групата могат да разглеждат и поръчват от тези галерии.

Набори от продукти и изтегляния

Продуктовите комплекти и файловете за изтегляне подобряват изживяването при обемна фотография, като предлагат персонализирани пакети. Адаптирайте офертите с физически отпечатъци, фотопродукти и цифрови изтегляния, за да задоволите групови или индивидуални нужди. Използвайте промоции и ваучери за стимулиране на навременни поръчки, което позволява гъвкави и целенасочени маркетингови стратегии в рамките на групови и индивидуални подгалерии. Тази функция се адаптира към уникалните изисквания на обемната фотография, като предоставя цялостно решение за продажба и споделяне на изображения.

Да започнем пътуването ви

Разгледайте фотопортала Saal: създавайте галерии, проекти и продавайте изображения лесно. Регистрирайте се безплатно, за да проучите самостоятелно, или си поръчайте демонстрация за ръководена разходка, съобразена с вашия работен процес. Започнете да изграждате своята цифрова витрина сега!