Използвайте фотопортал за снимките на бебета и новородени

Фотография на бебета и новородени

С фотопортала Saal

Организирайте нежните си фотосесии за бебета и новородени в безкрайни галерии и подгалерии. Нашата платформа предлага възможност да представите очарователни фотопродукти, пригодени за новите родители. Опростете подбора на изображенията си с ефикасни инструменти за обратна връзка и коментари. Започнете без никакъв риск, като се възползвате от нулеви комисиони и 10 GB безплатно място за съхранение!

Фотография на бебета и новородени

Адаптирани към вашия работен процес

Каквито и да са нуждите на вашата галерия, проект или работен процес, ние разполагаме с решенията, които могат да ги покрият.

Професионална отстъпка

Насладете се на 35 % отстъпка за фотопродукти, произведени от нашата лаборатория, продавани директно на вашите клиенти.

Вашият партньор за изпълнение

Обхващаме обработката на плащанията, фактурирането, работните потоци за електронна поща, производството, доставката и грижата за клиентите.

Пълни приходи от изтегляния

Запазете всички печалби от дигитални изтегляния, продадени чрез вашите галерии, без никакви комисиони.

Без комисиони

Запазете 100% от печалбата от продажбите на вашите фото продукти и изтегляния.

Как работи

  • Създаване на галерия: Лесно подреждайте снимките в основни и подгалерии
  • Включване на проекти: Включете проекти като фотокниги или картички
  • Ангажирайте се с обратна връзка: Активирайте обратна връзка за ефективен подбор на снимки
  • Цени и оферти: Ценова листа за продажба на продукти с определени маржове на печалба
  • Пакетни оферти: Създаване на продуктови комплекти, комбиниращи разпечатки и изтегляния
  • Онлайн поръчки на родителите: Родителите влизат в системата и поръчват фотопродукти
  • Лабораторно изпълнение: Управлявано от Saal производство и доставка

Бърз старт в 3 стъпки

Основни настройки

Започнете, като предоставите данните си за акаунта и фактурирането. Приемете нашата политика за GDPR, изберете тип абонамент и настройте предпочитания от вас метод за плащане.

Ценова листа

Създайте своя първоначален ценови списък в раздела Продажби. Изберете от различни продукти, които да продавате, и определете маржа на печалбата си, за да осигурите рентабилност.

Създаване на галерия

Създайте първата си галерия (стандартна или с QR код). Свържете ценовата си листа в настройките на галерията, публикувайте я и сте готови да продавате работата си!

Неограничени галерии и подгалерии

Разширете фотографската си витрина с основни галерии и подробни подгалерии, като опростите навигацията на потребителите и подобрите цялостното изживяване. Освен за организиране, тази функция позволява безпроблемно управление на вашето портфолио или фотосесия; можете лесно да копирате, премествате или премахвате изображения в галериите, да получавате достъп до статистически данни за продажбите и да определяте уникални заглавия и описания за всяка снимка. Освен това тази система дава възможност за създаване на персонализирани продукти директно от галериите, като при необходимост предлага ръчна доставка до клиентите, осигурявайки универсална платформа както за представяне, така и за продажба на работата ви.

Отзивчив мобилен дизайн

Гарантирайте, че галериите ви ще изглеждат безупречно на всяко устройство с дизайни, които се адаптират за оптимално гледане на смартфони. Изберете от различни опции за оформление, като например единични или двойни колони за мобилни устройства, и регулирайте стиловете на представяне на изображенията, за да задоволите нуждите на до 90% от клиентите, които предпочитат да поръчват от мобилни устройства.

Различни дизайни на галерии

Персонализирайте представянето на работата си с различни оформления на галерията, включително водопад, квадрати, артборд или заоблени режими, подходящи за по-големи екрани. Избирайте между тъмни и светли фонови стилове, за да допълните фотографията си, като гарантирате, че работата ви е представена по най-привлекателния начин.

Отзиви

Усъвършенствайте работния си процес с обратна връзка с клиентите в галерията, като използвате цветно кодирана система за оценка (зелено, оранжево, червено) и бутони за обратна връзка. Улеснете комуникацията с клиентите и рационализирайте процеса на подбор, като се споразумеете за значението на цветовете, например зелен за одобрение, оранжев за редакции и червен за отхвърляне, което позволява бързо филтриране и вземане на решения.

Ценови листи

Нашата система оптимизира управлението на ценовите ви листи, като ви осигурява гъвкавост при определянето и коригирането на крайните цени на вашите предложения. Това включва физически продукти, цифрови изтегляния, комплекти от продукти, които сте сглобили, и цялостни пакети за изтегляне от галерията. Имате свободата да избирате конкретни формати или покрития за физическите фотопродукти и незабавно да виждате маржовете си на печалба, докато определяте продажните цени. Можете да избирате между процентни или абсолютни маржове на печалба. Освен това нашата функция за разкрасяване на цените гарантира, че цените се закръглят, представяйки по-естетична цифра на вашите клиенти, което подобрява цялостното преживяване при покупка.

Колаж и дизайн на множество изображения

Проектирайте уникални проекти, като използвате изображенията си, за да създадете завладяващи колажи или композиции от няколко изображения. Тази функция дава възможност за по-разнообразно предлагане на продукти, като ви позволява да продавате проекти, които включват множество изображения в един артистичен формат.

Продукти и изтегляния на физически снимки

Предлагате изтегляне на файлове и физически фотопродукти. Адаптирайте предложенията си, като изберете специфични формати, покрития и добавки на уникални цени. Определете различни цени за изтегляния въз основа на разделителната способност и опциите на пакета. За клиентите, чийто пакет за фотосесия вече включва изтегляния, осигурете безпроблемно изтегляне, без да навигирате през процеса на плащане.

Продуктови комплекти и допълнителни продажби

Създайте персонализирани пакети, съчетаващи изтегляния с физически фотопродукти, за да увеличите потенциала за приходи. Определете конкретни количества фотопродукти или файлове за изтегляне, включително опции за всички изтегляния от галерията, за да насърчите допълнителните покупки.

Да започнем пътуването ви

Разгледайте фотопортала Saal: създавайте галерии, проекти и продавайте изображения лесно. Регистрирайте се безплатно, за да проучите самостоятелно, или си поръчайте демонстрация за ръководена разходка, съобразена с вашия работен процес. Започнете да изграждате своята цифрова витрина сега!

Разгледайте нашата демонстрационна галерия

Демонстрационната ни галерия за бебета ви позволява да изпитате топлината и чудото на разглеждането и избирането на сувенири, както биха направили вашите клиенти. Потопете се в среда, в която любящите коментари се сливат с лекотата на избора на перфектни продуктови пакети. Навигирайте през безпроблемните опции за изтегляне на скъпи изображения или закупуване на проекти по поръчка, които отбелязват всеки важен момент.

Fotopapier glänzend