Коприна на FUJIFILM | Фотоплакат за портрет от Saal Digital

Вашият ваучер за откриване на 30 лв.:* PF276-EXF 

*30 лв. ваучер за плакати. Минимална стойност на поръчката 59.95 лв.. Разходите за доставка не са включени. Не може да се комбинира с други специални оферти или ваучери. Може да се използва само веднъж за едно домакинство. Валиден до 31.05.2024.

Специално докосване на коприна

Класическият фотоплакат с фин копринен растер осигурява специално усещане. Повърхността на коприната се използва в рекламната и портретната фотография и осигурява отлично възпроизвеждане на цветовете и дълготрайна стабилност на изображението.

Този тип плакат е особено подходящ за професионални портрети и сватбена и училищна фотография.

Удивително качество на плаката

Интензивният цветови спектър благоприятства отличното възпроизвеждане на изображенията и постига естествено засенчване. Коприната въздейства на усещането за допир и забележимо се отличава от другите повърхности.

Открийте нашите други повърхности. В нашата колекция предлагаме пет други повърхности за фотографски плакати, включително три от нашата гама плакати FineArt.

Silk Fujifilm

Отлично възпроизвеждане на цветовете

Тази фотохартия с копринено покритие е резултат от съвременни технологии в областта на сребърно-халогенната емулсия, свързващото вещество и структурата на слоя. В резултат на това плакатът представя брилянтни подчертани детайли и широко цветово пространство.

Защита от копиране: Специалното грапаво копринено покритие прави невъзможно сканирането на изображението. В резултат на това вашият фотоплакат е защитен от копиране.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега