Вертикални сгъваеми карти с високо качество

Със специално докосване за всеки повод

Безплатна проба

Безплатна проба

Вижте как изглежда картата, която сте проектирали, с безплатен примерен екземпляр.

Количество по поръчка

Количество по поръчка

Поръчайте точното количество, което ви е необходимо. Възможни са и малки поръчки, започващи от един печат.

Без лого

Без лого

Върху фотопродуктите на Saal Digital няма дразнещи лога на производители.

Сгънати карти точно както искате

Нашите сгънати карти са проектирани да се разгъват наляво. Можете да избирате от различни размери - квадратни, портретни или пейзажни - и да създадете карта, която да отговаря на вашите нужди.

Нещо повече, сгъваемите карти могат да се оформят декоративно и ви предлагат много място за лично послание. Това ви позволява да покажете не само послание, но дори и кратка история за получателя.

Преглед

  • Изберете между четири формата
  • Предлагат се три покрития: класическо, перлено, структурирано
  • Пликове се предлагат по заявка
  • Възможни са индивидуални количества
  • Безплатен тестови печат на вашата карта

Изберете размер, формат и покритие

Сгънатите карти се предлагат в различни размери в портретен, пейзажен или квадратен формат. С различните възможности за довършителни работи наистина можете да персонализирате всеки детайл.

Допълнете сгъваемата си карта с подходящ плик и изпратете висококачествен, личен поздрав като специален жест. Можете също така да поръчате безплатна мостра на проектираната от вас карта, преди да направите големи поръчки.

Пълна свобода на проектиране

Проектирайте сгъваемите си карти в софтуера точно така, както ги искате. Различните шаблони за дизайн, групирани по поводи, могат да ви помогнат да улесните процеса.

Ако искате да добавите повече детайли или да ги направите по-лични, можете да добавите снимки, дизайнерски елементи или клип арт и да ги превърнете в свое лично произведение на изкуството. Възползвайте се от многобройните инструменти, предоставени в софтуера Saal Design - за вашата креативност няма граници!

Photoproduct

Класически

Хартията "Класик" (300 g/m²) се отличава с изключително гладка и ярко бяла матова повърхност. Дигиталният печат гарантира брилянтни цветове с реалистично фотографско качество.

Photoproduct

Структуриран

Структурираната хартия (300 g/m²) не само придава характер на вашата карта, но и я прави с отчетлива текстура при допир. Дигиталният печат гарантира поразителни цветове.

Photoproduct

Перла

Ако държите на дизайна, хартията "Pearl" е правилният избор. Необикновената повърхност се отличава с интензивни, блестящи отражения.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега