Вашето послание в хоризонтална сгъваема карта

Персонализиран дизайн в пейзажен формат

Безплатна проба

Безплатна проба

Вижте как изглежда картата, която сте проектирали, с безплатен примерен екземпляр.

Количество по поръчка

Количество по поръчка

Поръчайте точното количество, което ви е необходимо. Възможни са и малки поръчки, започващи от един печат.

Без лого

Без лого

Върху фотопродуктите на Saal Digital няма дразнещи лога на производители.

Създаден за вашите панорамни снимки

Колекцията картички Saal Digital ви дава няколко възможности за представяне на вашето послание. Една от тях е сгъваемата карта, която в пейзажен формат (15 x 10 cm и 20 x 10 cm) предлага достатъчно място за вашите панорамни снимки.

Сгъването е разположено на най-дългата страна на картата, като се отваря нагоре, което означава, че тя може да се използва и като декорация за дома. В нашия софтуер за проектиране имаме различни шаблони за вас, но можете да създадете и напълно индивидуален дизайн за вашата карта.

Преглед

  • предлага се в размери 15 x 10 cm и 20 x 10 cm
  • три различни вида хартия
  • могат да се оформят и четирите страни
  • при необходимост се предлага плик
  • предлага се безплатна мостра

Вашите сгънати карти

Сгъваемите карти се предлагат в пейзажен формат и могат да бъдат поръчани в желаното от вас количество, като се започне с един-единствен печат. Можете също така да определите покритието на хартията за вашата карта, както и да добавите пликове, ако е необходимо.

Ние изобщо не отпечатваме баркод или лого, за да можете да използвате пълноценно пространството от четирите страни. Така получавате напълно неутрален фотопродукт.

Вашият личен дизайн

Изберете от различни шаблони за дизайн или създайте сами оформлението на сгъваемата си карта. Многобройните опции за дизайн в безплатния софтуер ще ви помогнат да създадете свой собствен дизайн.

Освен различни шрифтове, клип арт, филтри и ефекти, можете да украсите снимките и текстовете си с различни рамки и фонове, за да създадете напълно уникална картичка.

Photoproduct

Класически

Хартията "Класик" (300 g/m²) се отличава с изключително гладка и ярко бяла матова повърхност. Дигиталният печат гарантира брилянтни цветове с реалистично фотографско качество.

Photoproduct

Структуриран

Структурираната хартия (300 g/m²) не само придава характер на вашата карта, но и я прави с отчетлива текстура при допир. Дигиталният печат гарантира поразителни цветове.

Photoproduct

Перла

Ако държите на дизайна, хартията "Pearl" е правилният избор. Необикновената повърхност се отличава с интензивни, блестящи отражения.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега