Голямо пространство за идеи в двойно сгъната карта

Вашите снимки и послания са разпределени на шест страници

Double folded card
Безплатна проба

Безплатна проба

Вижте как изглежда картата, която сте проектирали, с безплатен примерен екземпляр.

Количество по поръчка

Количество по поръчка

Поръчайте точното количество, което ви е необходимо. Възможни са и малки поръчки, започващи от един печат.

Без лого

Без лого

Върху фотопродуктите на Saal Digital няма дразнещи лога на производители.

Double folded card with envelope

Дайте пространство на идеите си

За разлика от другите карти, двойно сгънатите карти предлагат още повече пространство за вашия дизайн. Разположете снимките си и личното си послание към получателите на картата на общо шест страници, които могат да се оформят.

Можете не само да избирате от три покрития и два формата, но и да изберете свой собствен дизайн. В допълнение към многобройните шаблони, разбира се, можете да проектирате картата напълно самостоятелно.

Преглед

  • предлага се в размери 10 x 15 cm и 14 x 14 cm
  • три различни вида хартия: класическа, перлена, структурирана
  • всички шест страни могат да бъдат оформени
  • при необходимост се предлага плик
  • предлага се безплатна мостра
Photoproduct

Класически

Хартията "Classic" (300 g/m²) се отличава с изключително гладка и ярко бяла матова повърхност. Шестцветният печат гарантира брилянтни цветове с реалистично фотографско качество.

Photoproduct

Структуриран

Структурираната хартия (300 г/м²) не само придава характер на вашата карта, но и я прави с отчетлива текстура при допир. Шестцветният печат гарантира поразителни цветове.

Photoproduct

Перла

Ако държите на дизайна, хартията "Pearl" е правилният избор. Необикновената повърхност се отличава с интензивни, блестящи отражения. Също и в шестцветен печат.

Double folded card formats

Двойно сгънатите ви карти

Проектирайте сами оформлението на вашата двойно сгъната карта. Първо изберете размера и желаното покритие на хартията. Също така изберете шаблон за дизайн в софтуера или създайте свой собствен макет.

Картите Saal Digital не съдържат никакви лога или баркодове. В резултат на това получавате напълно неутрален продукт. Освен това можете да изберете собствени количества по поръчка и да си поръчате безплатен примерен екземпляр.

Вашите проекти

Можете сами да промените дизайна на двойно сгъваемата карта. Можете да изберете от различните шаблони за дизайн в софтуера или да проектирате картата си от нулата. Предоставяме ви широк набор от инструменти, които да ви помогнат да реализирате идеите си.

От ефекти и филтри до голям избор на клип арт. Фоновете и рамките също ви позволяват да създадете напълно индивидуална фотокарта. Впуснете се в откривателско пътешествие!

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега