Голямо пространство за идеи в двойно сгъната карта

Вашите снимки и послания са разпределени на шест страници

Безплатна проба

Безплатна проба

Вижте как изглежда картата, която сте проектирали, с безплатен примерен екземпляр.

Количество по поръчка

Количество по поръчка

Поръчайте точното количество, което ви е необходимо. Възможни са и малки поръчки, започващи от един печат.

Без лого

Без лого

Върху фотопродуктите на Saal Digital няма дразнещи лога на производители.

Дайте пространство на идеите си

За разлика от другите карти, двойно сгънатите карти предлагат още повече пространство за вашия дизайн. Разположете снимките си и личното си послание към получателите на картата на общо шест страници, които могат да се оформят.

Можете не само да избирате от три покрития и два формата, но и да изберете свой собствен дизайн. В допълнение към многобройните шаблони, разбира се, можете да проектирате картата напълно самостоятелно.

Преглед

  • предлага се в размери 10 x 15 cm и 14 x 14 cm
  • три различни вида хартия: класическа, перлена, структурирана
  • всички шест страни могат да бъдат оформени
  • при необходимост се предлага плик
  • предлага се безплатна мостра

Двойно сгънатите ви карти

Проектирайте сами оформлението на вашата двойно сгъната карта. Първо изберете размера и желаното покритие на хартията. Също така изберете шаблон за дизайн в софтуера или създайте свой собствен макет.

Картите Saal Digital не съдържат никакви лога или баркодове. В резултат на това получавате напълно неутрален продукт. Освен това можете да изберете собствени количества по поръчка и да си поръчате безплатен примерен екземпляр.

Вашите проекти

Можете сами да промените дизайна на двойно сгъваемата карта. Можете да изберете от различните шаблони за дизайн в софтуера или да проектирате картата си от нулата. Предоставяме ви широк набор от инструменти, които да ви помогнат да реализирате идеите си.

От ефекти и филтри до голям избор на клип арт. Фоновете и рамките също ви позволяват да създадете напълно индивидуална фотокарта. Впуснете се в откривателско пътешествие!

Photoproduct

Класически

Хартията "Класик" (300 g/m²) се отличава с изключително гладка и ярко бяла матова повърхност. Дигиталният печат гарантира брилянтни цветове с реалистично фотографско качество.

Photoproduct

Структуриран

Структурираната хартия (300 g/m²) не само придава характер на вашата карта, но и я прави с отчетлива текстура при допир. Дигиталният печат гарантира поразителни цветове.

Photoproduct

Перла

Ако държите на дизайна, хартията "Pearl" е правилният избор. Необикновената повърхност се отличава с интензивни, блестящи отражения.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега