Декорации за стена – превърнете снимките си в изкуство!

Вашият код за ваучер за 30 лв.*: WB624-EXW

Photos
* Ваучер за проба на стойност 30 лв. за декорация за стена. Валиден до 30.11.2022. Минимална стойност на поръчката от 59.95 лв.. Таксата за доставка не е включена. Офертата не може да се комбинира с други специални предложения или ваучери. Може да се използва еднократно от едно домакинство.
Победител в теста CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Цялостна оценка: много добра „отлично“ – FOTOHITS 05/2019 Saal Digital радва окото с изящно изработена фотоканава и ясен печат с висок контраст. Победител в тест на CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Резултат от теста: много добър Много добра и бърза доставка Saal се доказва успешно, като служи като еталон за качество. Проявените снимки съдържат изключителни детайли с отлична рязкост и точност на цветовете. Saal Digital печели допълнителни точки благодарение на отличния контраст и прецизната изработка. Качеството на фотокнигите е най-доброто, което сме виждали.

Дизайн от Вашата снимка!

Всички акценти с един поглед

 • Ваучер за проба на стойност 30 лв.
 • Разнообразни повърхности
 • Персонализирани размери
 • Цветове, устойчиви на UV-лъчи
 • ICC профили за изтегляне
 • 100% гаранция за удовлетвореност – без рискове

Ваучер за проба

Разгледайте нашите декорации за стена

 • Насладете се на искрящи цветове и висококачествени материали
 • Персонализирани размери
 • Разгледайте различните повърхности
 • Ваучерът може да се използва еднократно от едно домакинство, дори ако вече сте поръчвали декорация за стена или друг продукт от Saal Digital.
 • Моля, имайте предвид, че ваучерът не може да бъде комбиниран с други промоции.

Как да използвам ваучера?

Създайте собствена декорация за стена – стъпка по стъпка

Изтеглете нашия софтуер Saal Design и създайте декорация за стена по свой вкус.

Изберете от разнообразните повърхности, които предлагаме, за да придадете специален характер на своята декорация за стена. Благодарение на отделните формати за почти всички материали, дължината и ширината на декорацията за стена ще бъде съобразена изцяло с фотографския Ви проект. Предлагаме различни варианти за окачване за лесно поставяне на Вашата декорация за стена.

След като въведете данните за поръчка, при следващата стъпка ще се отвори поле за кода на ваучера Ви. Въведете го в предвиденото място и натиснете бутона за прилагането му. Общата сума ще бъде намалена със сумата на ваучера.

Acrylic

Безплатен софтуер Saal Design

Софтуер Saal Design

Открийте разнообразните варианти за дизайн, предлагани от нашия безплатен софтуер Saal Design. Персонализирайте снимковите си материали по Ваш вкус само с няколко щраквания. Можете да използвате и разнообразни ефекти и филтри за впечатляващо представяне на снимките си.

Изтегляне и инсталиране

Можете да изтеглите софтуера Saal Design безплатно тук. Изтеглянето стартира веднага. Ще се отвори нова страница с подробно ръководство за изтеглянето и инсталирането. След като изтеглянето завърши, следвайте инструкциите в браузъра и инсталирайте софтуера. В края на процеса на поръчка въведете кода на ваучера в софтуера.

Сравнение на металния печат и печата с матиран метал

За да получите възможно най-добрия отпечатък за вашите снимки, изборът на повърхност е от решаващо значение. Различните повърхности осигуряват специален вид и придават на снимките ви желания характер.

В това видео ще научите за основните разлики между нашите декорации за стена Metal Print и Brushed Metal Print.

Предимствата на Saal Digital

Качество и срок за доставка според най-високите стандарти

Наш приоритет е да предлагаме отлична услуга и продукти с най-добро качество. Бързата изработка, кратките срокове за доставка и фантастичното качество са нещата, които отличават Saal Digital. Доказателство за това са многобройните положителни оценки в специализираните списания, както и отзивите от клиентите ни. Обикновено продуктите са готови за изпращане в срок от 1-2 работни дни. Във всеки един момент можете да проверите срока за изработка и доставка в реално време.

Нашето обещание към Вас

Удовлетвореността от фотографските ни продукти и услугите ни лежи в основата на философията на компанията ни.

Ние гарантираме:

 • Първокласни фотографски продукти с изключително качество
 • Обичайно изпращане на продуктите в срок от 1-2 работни дни
 • Сигурни методи на плащане
 • Изработка и изпращане директно от производителя Saal Digital – без посредници

Ако не сте удовлетворени от продуктите ни, нашият екип ще Ви помогне възможно най-бързо да намерите своевременно и приемливо за Вас решение, като се свърже с Вас по телефон, имейл или в чат.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега