Варианти за окачване на декорации за стена

На тази страница ще откриете предлаганите варианти за окачване, както продуктите, с които са съвместими, и указания за сглобяване. Можете също да поръчате отделно стандартния вариант за окачване, за да го използвате за други свои проекти.

Стандартни пластини за окачване

standard mounting

Стандартната опция за монтиране ви позволява да окачите декорациите на стената лесно и без особени усилия. Необходимо е само да ги залепите на гърба.

 • Не се виждат отпред
 • Стандартните монтажи и дистанционерите за стена са включени в поръчката ви и изискват монтаж
 • Подходящи само за употреба на закрито
 • Само за ограничени размери
 • Пироните или винтовете не са включени в комплекта

Инструкции за сглобяване

Mounting standard instruction

Отлепете предпазното фолио от стандартните пластини и ги закрепете към гърба на декорацията за стена на желаното разстояние една от друга. Препоръчително е преди това да почистите повърхността. Притиснете пластината за около 10 секунди и след това я оставете за около половин час, преди да закачите на стената. След това залепете прозрачните еластични стопери към декорацията си за стена, които играят ролята на подложки.

В зависимост от вида на стената можете просто да закачите снимката с помощта на два пирона или два винта.

Standard Mounting

Алуминиева подрамка

aluminium subframe mounting

Алуминиевата подрамка се закрепва предварително към гърба на декорацията Ви за стена, ако изберете този вариант. Разстоянието от около 1 см между снимката и стената създава впечатление за свободно носене във въздуха.

 • Невидима от лицевата страна
 • Предлага се за всички размери
 • Само за закрити помещения
 • Предварително закрепена към декорациите за стена
 • Пироните или винтовете за окачване не са включени

Инструкции за сглобяване

Mounting subframe instruction

С помощта на алуминиевата подрамка окачвате бързо и лесно своята декорация към стената. В зависимост от типа стена ще са Ви необходими само два пирона или винта, към които да окачите напречната летва. Не са необходими кукички или други подобни средства за закрепване.

Ако желаете да постигнете изглед като в галерия, използвайте подрамка в комбинация със система за окачване от корди за снимката си. За целта закачете кордата под напречната летва и закрепете другия край към тавана или стената. Този вид окачване е особено подходящо за изложби!

Раздалечители

standoff mounting

При този вариант декорацията за стена се доставя с раздалечители и предварително направени отвори.

 • Раздалечителите не са поставени предварително.
 • Главите на раздалечителите се виждат отпред.
 • Налични за определени размери.

Инструкции за сглобяване

Mounting standoff instruction
Раздалечителите с метален завършек са много подходящи за окачване на табели или други подобни продукти, особено при употреба на открито. За целта е необходимо на стената, където ще се окачва снимката, предварително да се направят четири отвора. Главите на винтовете са завинтени към основата на декорацията за стена и се виждат отпред. Особено впечатляващ вариант за окачване!
Mounting instructions photocanvas

Обтягане на канавата

Mounting instructions photocanvas 2

Разтягане на платното

Ако след известно време напрежението в платното е спаднало, можете да го регулирате с четирите клина, които придружават поръчката ви. Просто ги вкарайте в предвидените отвори, за да увеличите напрежението на платното.

Създайте дизайн сега