Снимка в сменяема рамка

Рамка за дълготрайно ползване

5/5
на 2 отзиви на клиенти
Издръжлива рамка

Издръжлива рамка

Здрава рамка с изчистен дизайн

Адаптивен

Адаптивен

Променяйте снимките си толкова често, колкото искате

Снимка в сменяема рамка

Снимка в сменяема рамка

Представяме изключително издръжлив, гъвкав и практичен дизайн на рамката, който се адаптира към всяко пространство. Рамката се разглобява лесно, така че можете да сменяте вътрешната снимка толкова пъти, колкото искате.

Сменяемата рамка е изработена от устойчив алуминий и осигурява изчистен дизайн, идеален за всеки дом. Тя представлява и устойчива алтернатива за професионална презентация в галерия или друга подобна арт инсталация.

Рамка, която пази снимката ви

Рамка, която пази снимката ви

Мотивът ви е защитен отпред със стабилен и прозрачен акрилен лист. Непосредствено зад снимката ви сме поставили алуминиева композитна пластина, за да гарантираме, че никоя от снимките ви няма да създаде вдлъбнатини.

Лесно се закача, лесно се сменя

Лесно се закача, лесно се сменя

Снимката в сменяемата рамка е много подобна на алуминиевата подрамка, което я прави много лесна за окачване с винтове, куки или система за окачване с въже.

За повече информация посетете нашата страница с варианти за монтиране.

Ако искате да смените изображението, това става бързо и лесно, като просто извадите два винта, отворите рамката и смените изображението.

photoproduct

Безкрайни възможности за дизайн

Отпечатайте любимата си снимка, създайте фотоколаж, изработете свой собствен паспарту или отпечатайте любимия си цитат. Що се отнася до рамката, ще можете да избирате между разнообразни цветове, които ще подхождат на всеки стил на декорация.

Използвайте галерията ни за вдъхновение!

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега