Открийте рамката за плакат/фина рисунка

Любимото ви изображение, заобиколено от красива и издръжлива рамка

5/5
на 2 отзиви на клиенти
Насладете се на всеки детайл от вашия плакат/фина рисунка

Насладете се на всеки детайл от вашия плакат/фина рисунка

Търсите рамкиран печат и искате да се насладите на истинската му повърхност, която не е покрита със стъкло? Вече можете да поръчате своя плакат или FineArt печат от Saal Digital с издръжлива рамка.

Избраната от вас печатна повърхност ще бъде монтирана върху панел, а след това ще бъде поставена рамката. Това означава, че няма да има стъкло, което да покрива отпечатъка ви: ще можете наистина да видите текстурата и повърхността, без нежелани отражения. Това е идеалният вариант, ако търсите решение за постоянна рамка, която ще пристигне готова за окачване на стената ви.

Добавете вечна рамка към вашия плакат или FineArt

Добавете вечна рамка към вашия плакат или FineArt

Дизайнът на нашата рамка е минималистичен и неподвластен на времето, така че ще подхожда на всеки стил на декорация. Освен това можете да избирате между четири прекрасни и неутрални цвята, в зависимост от вкуса си или пространството, което искате да декорирате. Тъй като това е решение за трайно рамкиране, можете също така да изберете цвета на рамката въз основа на избраните от вас изображения, за да ги направите наистина ефектни.

Тази рамка, както и цялата ни гама Wall Art, е много издръжлива и лесна за окачване. За да научите повече за този стил рамка и как да я сглобите, можете да разгледате нашия Център за помощ.

Открийте нашите повърхности FineArt

Открийте нашите повърхности FineArt

Hahnemühle Photo Rag®

Изработен от 100% памук, Photo Rag® е мека повърхност с характерна филцова структура.

  • 308 g/m²
  • Удивителна яснота
  • Интензивна дълбочина на картината
Hahnemühle Photo Rag®
Hahnemühle Baryta
Hahnemühle Bamboo Natural Line
Hahnemühle Hemp Natural Line
Hahnemühle Museum Etching
Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега