PVC пенокартон - изключително лек, стабилен и устойчив на атмосферни влияния

Вашият ваучер за откриване на 30 лв.*: WB624-EXW 

5/5
на 2 отзиви на клиенти
*30 лв. ваучер за откриване на изкуство за стена. Важи до 31.10.2023. Минимална стойност на поръчката 59.95 лв.. Доставката не е включена в цената. Не може да се комбинира с други специални оферти или ваучери. Може да се използва само веднъж за едно домакинство.

Уникалните характеристики на печата от пенопласт PVC

Най-новото поколение UV директен печат със 7 цвята, включително светли цветове, осигурява впечатляваща наситеност на цветовете при най-висока резолюция (без пикселизация). Дори големи площи с един и същ цвят блестят и фините детайли се изобразяват с висока разделителна способност до последния детайл.
  • Печат върху 5 мм или 10 мм бял пенокартон от PVC
  • 7-цветен UV директен печат, включително светли цветове
  • Изключително стабилен и устойчив на атмосферни влияния
  • В зависимост от формата се предлагат алуминиева подрамка, стандартен монтаж и стойки
  • Включени в комплекта с мостри
  • За професионалисти: Наличен ICC профил

PVC пенопласт

Отпечатването на снимки върху пенокартон може да бъде особено подходящо за тези, които се стремят към модерен дизайн на своите всекидневни и офиси. Пенокартонът може да се използва както на закрито, така и на открито. В резултат на нашия процес на директен печат с UV лъчи се получава продукт, който е изключително лек, има трайни цветове и дори е водоустойчив. В резултат на това монтирането на вашите снимки върху пенокартон е идеално и за влажни помещения, като бани и кухни. Използваме само UV мастила без ЛОС.

PVC foamboard
Нашият пенокартон от PVC се характеризира с ниско тегло и висококачествена, гладка повърхностна структура. Този материал за подложка е идеален за рекламни и информационни табели, както и за изграждане на изложбени щандове.
Най-високото качество се постига чрез нашия процес на директен печат, който след втвърдяване напълно свързва цветовете на вашето изображение с твърдия пенокартон. Резултатът е устойчив на атмосферни влияния, размазване и надраскване продукт, който отговаря на всички очаквания.

Използвайте галерията ни за вдъхновение!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Възможности за окачване на плоскости от PVC пяна

Възможности за окачване на плоскости от PVC пяна

Ако поръчате плоскост от PVC пяна, тук са изброени всички налични опции за окачване:

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега