Закачете своя плакат или печат на FineArt с дървена закачалка

Функционалност и стил: наслаждавайте се на любимото си изображение с този красив дизайн!

Закачете и се насладете на любимия си плакат или художествено произведение!

Закачете и се насладете на любимия си плакат или художествено произведение!

Търсите ли лесен начин да окачите своите плакати или FineArt отпечатъци? Нашата дървена закачалка може да бъде поръчана заедно с любимата ви плакатна или FineArt повърхност. Тя е лесна за инсталиране, лесна за окачване, а ако искате да я промените, можете да смените изображението за нула време. Тъй като дървената закачалка покрива само малка част от изображението, ще можете да се насладите на цялата си снимка и на пълния ефект и завършек.

Използвали сме висококачествена букова дървесина, за да постигнем траен и красив резултат. Тази светла дървесина ще работи добре във всякаква среда, благодарение на минималистичния и неутрален дизайн.

Как да монтирам дървената си закачалка?

Как да монтирам дървената си закачалка?

Дървената закачалка ви позволява да окачите плаката или печата си с помощта на лесна за инсталиране система. Един чифт дървени пръчки се поставя върху горната част на печата, а друг чифт - върху долната. Изображението се държи на място от вградените в рамката магнити.

След като закрепите отпечатъка си между решетките, можете просто да го окачите за памучния кабел с помощта на обикновен винт или пирон.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега