Декорации за стена – превърнете снимките си в изкуство!

Вашият код за ваучер за 30 лв.*: WB624-EXW

Photos
* Ваучер за проба на стойност 30 лв. за декорация за стена. Валиден до 31.03.2023. Минимална стойност на поръчката от 59.95 лв.. Таксата за доставка не е включена. Офертата не може да се комбинира с други специални предложения или ваучери. Може да се използва еднократно от едно домакинство.
CCHIP Foto/Video 2022 Победител в теста CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Цялостна оценка: много добра „отлично“ – FOTOHITS 05/2019 Saal Digital радва окото с изящно изработена фотоканава и ясен печат с висок контраст. Победител в тест на CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Резултат от теста: много добър Много добра и бърза доставка Saal се доказва успешно, като служи като еталон за качество. Проявените снимки съдържат изключителни детайли с отлична рязкост и точност на цветовете. Saal Digital печели допълнителни точки благодарение на отличния контраст и прецизната изработка. Качеството на фотокнигите е най-доброто, което сме виждали.

Дизайн от Вашата снимка!

Всички акценти с един поглед

 • Ваучер за проба на стойност 30 лв.
 • Разнообразни повърхности
 • Персонализирани размери
 • Цветове, устойчиви на UV-лъчи
 • ICC профили за изтегляне
 • 100% гаранция за удовлетвореност – без рискове

Ваучер за откритие

Открийте нашите декорации за стена

 • Насладете се на ярките цветове и висококачествените материали
 • Индивидуални размери
 • Открийте нашите различни повърхности
 • Ваучерът може да бъде използван еднократно за всяко домакинство, дори ако вече сте поръчали декор за стена или друг продукт от Saal Digital.
 • Моля, обърнете внимание, че ваучерът не може да се комбинира с други промоции.

Как да използвам ваучера?

Създайте декорация за стена стъпка по стъпка

Изтеглете нашия софтуер за дизайн на Saal и създайте декорация за стена според желанията си.

Изберете една от многото ни повърхности, за да придадете специален характер на декорацията на стената си. Благодарение на индивидуалните формати за почти всички материали вашият декор за стена ще бъде идеално съобразен с вашия фотопроект по отношение на дължина и ширина. Благодарение на различните видове окачване, които са на разположение, ще можете лесно да окачите декорацията си за стена.

След като въведете данните за поръчката си, в следващата стъпка се появява поле за въвеждане на кода на ваучера. Въведете кода на ваучера в предвиденото за това място и натиснете бутона "Изкупуване". Стойността на ваучера ще бъде приспадната от общата сума.

Acrylic

Безплатен софтуер Saal Design

Софтуер Saal Design

Открийте разнообразните варианти за дизайн, предлагани от нашия безплатен софтуер Saal Design. Персонализирайте снимковите си материали по Ваш вкус само с няколко щраквания. Можете да използвате и разнообразни ефекти и филтри за впечатляващо представяне на снимките си.

Изтегляне и инсталиране

Можете да изтеглите софтуера Saal Design безплатно тук. Изтеглянето стартира веднага. Ще се отвори нова страница с подробно ръководство за изтеглянето и инсталирането. След като изтеглянето завърши, следвайте инструкциите в браузъра и инсталирайте софтуера. В края на процеса на поръчка въведете кода на ваучера в софтуера.

Сравнение на металния печат и печата с матиран метал

Изборът на подходящо покритие е от решаващо значение. Различните покрития, като алуминиев композит и матиран алуминий, придават уникален вид и усещане на вашите изображения.

В това видео ще научите основните разлики между нашия алуминиев композит (известен също като Dibond или Alu-Dibond) и нашия матиран алуминиев композит (често наричан Butlerfinish). Научете повече за свойствата на материалите, качеството на печат, възпроизвеждането на цветовете и приложенията на тези два висококачествени печатни материала.

Основната разлика между алуминиевия композит и матирания алуминиев композит е текстурата на повърхността. Класическият алуминиев композит има гладка, матова повърхност, докато матираният алуминиев композит има фина, матирана текстура, която създава уникални светлинни отражения и изискан външен вид. По този начин металните и черно-белите дизайни се открояват.

Предимствата на Saal Digital

Качество и срокове за доставка, отговарящи на високи стандарти

Нашият приоритет е да предлагаме отлично обслужване и продукти с най-високо качество. Бързото производство, кратките срокове за доставка и фантастичното качество са характеристиките на Saal Digital. Добър пример за това са многобройните положителни оценки в специализираните списания, както и отзивите на нашите клиенти. В рамките на приблизително 1 до 2 работни дни вашите продукти са готови за изпращане. Можете да проверите нашите срокове за производство и доставка в реално време по всяко време.

Нашето обещание към вас

Вашето удовлетворение от нашите фотографски продукти и от нашето обслужване е в основата на философията на нашата компания.

Ние гарантираме:

 • Първокласни фотографски продукти с изключително качество
 • Продуктите обикновено се изпращат в рамките на 1 или 2 работни дни
 • Сигурни методи на плащане
 • Производство и доставка директно от производителя Saal Digital, без посредници

Ако не сте доволни от нашите продукти, нашият екип ще ви помогне възможно най-скоро да намерите бързо и задоволително решение по имейл или в чата.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега