Вашата снимка като елегантен печат от матиран метал

Вашият ваучер за откриване на 30 лв.*: WB624-EXW 

*30 лв. ваучер за откриване на изкуство за стена. Важи до 30.06.2024. Минимална стойност на поръчката 59.95 лв.. Доставката не е включена в цената. Не може да се комбинира с други специални оферти или ваучери. Може да се използва само веднъж за едно домакинство.

Изискан външен вид от матиран метал

Постигнете необичаен външен вид, като отпечатате снимката си върху повърхност от матиран алуминий. Това особено помага на по-ярките части на изображението да изпъкнат.

Специалният UV директен печат със седем цвята (обикновено само четири) осигурява впечатляваща наситеност на цветовете при най-висока резолюция (без пикселизация) и с максимална рязкост.

  • Алуминиев композитен панел с дебелина 3 мм
  • Повърхността от матиран алуминий блести в светлите зони на картината
  • 7-цветен UV директен печат, включително светли цветове
  • Налични размери по поръчка
  • В зависимост от формата се предлагат алуминиева подрамка, стандартен монтаж и стойки
  • Включени в комплекта с мостри
  • За професионалисти: Наличен ICC профил

Формат

Лесно се поръчва

Лесно се поръчва

Проектирайте и поръчвайте от своя смартфон, таблет или компютър по лесен и удобен начин

Безрисково поръчване

Безрисково поръчване

Предлагаме разнообразни възможности за сигурно плащане на вашите поръчки.

Гарантирана удовлетвореност

Гарантирана удовлетвореност

Вашето удовлетворение е основна част от философията на нашата компания

Бърза доставка

Бърза доставка

Директно от производителя

Профили на ICC

Профили на ICC

Контролирайте в детайли крайния резултат: Налични профили ICC за всяко покритие

Различни възможности за окачване

Различни възможности за окачване

Широка гама от налични окачвания

Сребърни и златни метални ефекти

Можете да създадете вълнуващи ефекти с изображения, отпечатани върху композитен материал от матиран алуминий. Докато по-тъмните области на изображението изглеждат матови, алуминиевата повърхност прозира в по-светлите области на изображението, оставяйки уникален блясък в сребристо или златисто.
С подробни черно-бели снимки се засилва металическият ефект на композитната повърхност от матиран алуминий и вашият дизайн се превръща в привлекателен за окото елемент за вашия дом.

Усъвършенствайте своето изкуство на стената с плаваща рамка

Искате ли да придадете допълнителен щрих на своите произведения на изкуството на стената? Поръчайте нашата плаваща рамка! Този тип рамка допълва картината ви и осигурява професионален вид на галерия. Изберете между черно и бяло за рамката, която най-добре подхожда на вашия обект.
Плаващата рамка създава визуална междина от 8 мм между Wall Art и дървената рамка, което придава на картината ви плаващ вид. Картината ви в рамката се окачва с помощта на затворени скоби.
gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Благодарение на директния UV печат, нашият печат върху матиран метал е особено устойчив на слънце, избледняване и вода. Това означава, че може да се поставя и във влажна среда, например в кухнята или банята. Използваме само UV мастила, които не съдържат ЛОС.
Висококонтрастните черно-бели изображения се отличават особено силно с нашия печат върху матиран метал. Ярките елементи на картината не са отпечатани, така че повърхността от матиран алуминий проблясва.
Метални отпечатъци с матирана повърхност в персонализирани размери

Метални отпечатъци с матирана повърхност в персонализирани размери

В допълнение към широкия избор от стандартни размери, вече можете да поръчате отпечатъци от матиран метал с размери по поръчка - от 10 x 15 до 90 x 120.

Нестандартни формати се предлагат и при други повърхности за стенно изкуство, като например метални отпечатъци, акрилно стъкло, пенопласт от PVC и GalleryPrint.

Възможности за окачване за печат от матиран метал

Възможности за окачване за печат от матиран метал

Ако поръчате печат от матиран метал, тук са изброени всички налични опции за окачване:

iwuwJS0rDE8

Сравнение на металния печат и печата с матиран метал

Изборът на подходящо покритие е от решаващо значение. Различните покрития, като алуминиев композит и матиран алуминий, придават уникален вид и усещане на вашите изображения.

В това видео ще научите основните разлики между нашия алуминиев композит (известен също като Dibond или Alu-Dibond) и нашия матиран алуминиев композит (често наричан Butlerfinish). Научете повече за свойствата на материалите, качеството на печат, възпроизвеждането на цветовете и приложенията на тези два висококачествени печатни материала.

Основната разлика между алуминиевия композит и матирания алуминиев композит е текстурата на повърхността. Класическият алуминиев композит има гладка, матова повърхност, докато матираният алуминиев композит има фина, матирана текстура, която създава уникални светлинни отражения и изискан външен вид. По този начин металните и черно-белите дизайни се открояват.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега