Вашата снимка като елегантен печат от матиран метал

Вашият ваучер за откриване на 30 лв.*: WB624-EXW 

5/5
на 2 отзиви на клиенти
* Ваучер за проба на стойност 30 лв. за декорация за стена. Валиден до 31.03.2023. Минимална стойност на поръчката от 59.95 лв.. Таксата за доставка не е включена. Офертата не може да се комбинира с други специални предложения или ваучери. Може да се използва еднократно от едно домакинство.

Изискан външен вид от матиран метал

Постигнете необичаен външен вид, като отпечатате снимката си върху повърхност от матиран алуминий. Това особено помага на по-ярките части на изображението да изпъкнат.

Специалният UV директен печат със седем цвята (обикновено само четири) осигурява впечатляваща наситеност на цветовете при най-висока резолюция (без пикселизация) и с максимална рязкост.

 • Алуминиев композитен панел с дебелина 3 мм
 • Повърхността от матиран алуминий блести в светлите участъци на картината
 • 7-цветен UV директен печат, включително светли цветове
 • Възможни са размери по поръчка
 • В зависимост от формата се предлагат алуминиева подрамка, стандартен монтаж и стойки
 • За професионалисти: Наличен ICC профил

Сребърни и златни метални ефекти

Можете да създадете вълнуващи ефекти с изображения, отпечатани върху композитен материал от матиран алуминий. Докато по-тъмните области на изображението изглеждат матови, алуминиевата повърхност прозира в по-светлите области на изображението, оставяйки уникален блясък в сребристо или златисто.
С подробни черно-бели снимки се засилва металическият ефект на композитната повърхност от матиран алуминий и вашият дизайн се превръща в привлекателен за окото елемент за вашия дом.
Brushed Metal in Silver and Gold

Придайте повече елегантност на декорацията за стена с галерийна рамка

Желаете ли да добавите специално излъчване на своята декорация за стена? Поръчайте нашата галерийна рамка! Този тип рамки допълват снимката Ви и я превръщат в експонат от галерия. Изберете между бял и черен цвят за рамката според Вашата тема.
Галерийната рамка създава визуално празно пространство от 8 мм между декорацията за стена и дървената рамка, което придава на изображението почти триизмерен вид. Снимката се закрепва за рамката с помощта на включените към нея скоби.

Универсален и дълготраен

Благодарение на повърхността си с четка, печатът Brushed Metal Print е добър вариант за печат на фирмени знаци и може да бъде поставен директно на входа на вашия офис.

Благодарение на директния UV печат, нашият печат върху матиран метал е особено устойчив на слънце, избледняване и вода. Това означава, че може да се поставя и във влажна среда, например в кухнята или банята. Използваме само UV мастила, които не съдържат ЛОС.
Висококонтрастните черно-бели изображения се отличават особено силно с нашия печат върху матиран метал. Ярките елементи на картината не са отпечатани, така че повърхността от матиран алуминий проблясва.
Custom sizes

Метални отпечатъци с матирана повърхност в персонализирани размери

В допълнение към широкия избор от стандартни размери, вече можете да поръчате отпечатъци от матиран метал с размери по поръчка - от 10 x 15 до 90 x 120.

Нестандартни формати се предлагат и при други повърхности за декорация на стени, като метални отпечатъци, акрилно стъкло, пенокартон от PVC и GalleryPrint.

Сравнение на металния печат и печата с матиран метал

Изборът на подходящо покритие е от решаващо значение. Различните покрития, като алуминиев композит и матиран алуминий, придават уникален вид и усещане на вашите изображения.

В това видео ще научите основните разлики между нашия алуминиев композит (известен също като Dibond или Alu-Dibond) и нашия матиран алуминиев композит (често наричан Butlerfinish). Научете повече за свойствата на материалите, качеството на печат, възпроизвеждането на цветовете и приложенията на тези два висококачествени печатни материала.

Основната разлика между алуминиевия композит и матирания алуминиев композит е текстурата на повърхността. Класическият алуминиев композит има гладка, матова повърхност, докато матираният алуминиев композит има фина, матирана текстура, която създава уникални светлинни отражения и изискан външен вид. По този начин металните и черно-белите дизайни се открояват.

Различни решения за окачване за декорациите за стена

Aluminium subframe

Алуминиева подрамка

Алуминиевата подрамка е предварително закрепена към гърба на декорацията за стена. Между снимката и стената остава разстояние от около 1 см, поради което декорацията за стена изглежда сякаш се носи във въздуха.

 • Подрамката не се вижда от лицевата страна
 • Налична във всички размери
 • Само в закрити помещения
 • Предварително закрепена към декорацията
 • Пироните/винтовете не са включени
 • Допълнителна информация и сглобяване
Standoff

Раздалечители

Продуктът се доставя с предварителни отвори – трябва само да поставите винтовете.

Standard mounting

Стандартно окачване

Решението ни за стандартно окачване позволява да окачвате своите декорации за стена лесно и без усилие, тъй като просто трябва да закрепите съответните елементи към гърба на декорацията.

 • Елементите за закрепване не се виждат от лицевата страна
 • Предлага се със самозалепващи подложки
 • Само в закрити помещения
 • Налично за определени формати на декорация за стена
 • Допълнителна информация и сглобяване
Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега