Отпечатайте снимката си върху висококачествено платно

Вашият ваучер за откриване на 30 лв. *: WB624-EXW 

5/5
на 2 отзиви на клиенти
* Ваучер за проба на стойност 30 лв. за декорация за стена. Валиден до 31.03.2023. Минимална стойност на поръчката от 59.95 лв.. Таксата за доставка не е включена. Офертата не може да се комбинира с други специални предложения или ваучери. Може да се използва еднократно от едно домакинство.

Постигнете ексклузивна визия в стил галерия!

Отпечатването на вашата снимка върху естествено, фино платно ѝ придава елегантен, стилен вид в стил галерия. Най-високата разделителна способност и максималното качество гарантират впечатляващ блясък, както и отчетливи изображения.

Изработено на ръка, отпечатаното платно се опъва внимателно върху масивна клиновидна рамка от истинско дърво и се фиксира на гърба. Монтажът е лесен; вашето платно може да бъде окачено веднага без отделна рамка. Необходими са ви само два винта или пирона в стената, на които да окачите дървената рамка.

  • Естествен цвят, тънък плат (260 g/m²)
  • Висококачествен латексов печат с разделителна способност 300 dpi
  • Висока яркост на цветовете и максимална яснота
  • Клиновидна рамка от масивно, истинско дърво (2 см)
  • Изработен от смесена тъкан от 35% памук и 65% полиестер

Придайте повече елегантност на декорацията за стена с галерийна рамка

Желаете ли да добавите специално излъчване на своята декорация за стена? Поръчайте нашата галерийна рамка! Този тип рамки допълват снимката Ви и я превръщат в експонат от галерия. Изберете между бял и черен цвят за рамката според Вашата тема.
Галерийната рамка създава визуално празно пространство от 8 мм между декорацията за стена и дървената рамка, което придава на изображението почти триизмерен вид. Снимката се закрепва за рамката с помощта на включените към нея скоби.

Със и без огледално отразяване на ръбовете

Можете да поръчате при нас фотоплатно със или без отразяване на ръбовете. Във варианта без огледално отразяване на ръбовете изображението е прегънато отстрани. Този метод е подходящ за дизайни, които имат достатъчно материал за изображението по краищата.
Ако цялото изображение трябва да се покаже на лицевата страна на декорацията за стена, препоръчваме варианта с огледален ръб. Тук дизайнът е огледален от четирите страни. При опъването на платното върху рамката се обръща само огледалната част на картината.
Photos

Дървени рамки с различни дебелини

Отпечатаното платно се опъва ръчно върху истинска дървена рамка. Можете да изберете дали рамката да бъде с дебелина 2 см или 4 см и по този начин да придадете на платното си допълнителен характер.
Поради дебелината на рамката с дебелина 2 cm можете да избирате между опциите с и без огледално отразяване на ръбовете. За да се избегне загубата на важни елементи от картината отстрани на рамката с дебелина 4 см, тази опция се предлага само с огледално отразяване на ръбовете.
Photos
Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега