Нашият GalleryPrint открадва шоуто!

Вашият ваучер за откриване на 30 лв. *: WB624-EXW

5/5
на 2 отзиви на клиенти
*30 лв. ваучер за откриване на изкуство за стена. Важи до 31.03.2024. Минимална стойност на поръчката 59.95 лв.. Доставката не е включена в цената. Не може да се комбинира с други специални оферти или ваучери. Може да се използва само веднъж за едно домакинство.

Превърнете снимката си в произведение на изкуството: висококачественият GalleryPrint

GalleryPrint съчетава доказаното качество на Saal Digital с нова естетика. Комбинацията от директен печат върху акрил и подсилваща алуминиева плоча създава уникален ефект. Освен това GalleryPrint предлага най-висока разделителна способност и максимална рязкост чрез 7-цветен UV директен печат със светли цветове. GalleryPrint представя любимата ви снимка в най-добрата ѝ светлина и може да превърне всяка стая в художествена галерия.
  • Директен печат върху акрил (2 мм), подсилен с алуминиева плоча (3 мм)
  • Предлага се с матово или гланцово покритие
  • 7-цветен UV директен печат, включително светли цветове
  • Налични размери по поръчка
  • Алуминиева подрама, налични са стандартни монтажни елементи и стойки
  • Включени в комплекта с мостри
  • За професионалисти: Наличен ICC профил за гланц и мат

Впечатляващи, уникални парчета с изискано покритие

Иновативната комбинация от акрилна повърхност със стабилизиращ алуминиев композитен лист осигурява впечатляващ избор за отпечатване на вашите снимки. С GalleryPrint можете да се възползвате от най-добрите свойства на двата материала: вашата снимка има зашеметяващ блясък и дълбочина, а освен това е трайна и стабилна по своята същност.
Създайте свой личен сувенир с GalleryPrint и пренесете луксозната визия на галерия в дома си. Забележителното покритие на тази картина за стена превръща изображението ви във впечатляващо произведение на изкуството и със сигурност ще бъде център на внимание във всяка стая. Създайте свой собствен шедьовър!

Използвайте галерията ни за вдъхновение!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Потребителска галерияРазмери за печат

Потребителска галерияРазмери за печат

В допълнение към богатия избор от стандартни размери на произведения на изкуството за стена, Saal Digital предлага богат избор от персонализирани GalleryPrints с различни размери.

Нестандартни размери се предлагат и за други изделия за Wall Art, като например метални отпечатъци, отпечатъци от матиран метал, акрил и пенопласт от PVC.

Възможности за окачване за GalleryPrint

Възможности за окачване за GalleryPrint

Ако поръчате GalleryPrint, тук са изброени всички налични опции за окачване:

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега