Просто впечатляващо: декорация за стена от няколко части

Вашият ваучер за отстъпка на стойност 30 лв.*: WB624-EXW

Photos
* Ваучер за проба на стойност 30 лв. за декорация за стена. Валиден до 31.12.2022. Минимална стойност на поръчката от 59.95 лв.. Таксата за доставка не е включена. Офертата не може да се комбинира с други специални предложения или ваучери. Може да се използва еднократно от едно домакинство.

Акцентът във всяко помещение

Разделена на няколко пана, темата Ви определено ще изглежда впечатляващо и ще се превърне автоматично в акцента на всяко помещение. Декорациите за стена от няколко части създават усещане за безкрайност у наблюдателя и така правят атмосферата много специална.
Декорацията за стена от няколко части може да се съчетава и с множество отделни мотиви за създаване на особено хармонична композиция. С нашия конфигуратор на декорация за стени можете да тествате различни комбинации и така да създадете неповторимо дизайнерско произведение.

Различни варианти на композиции и повърхности

Всички варианти на композиции се предлагат с различни повърхности. Можете не само съвършено да съчетаете декорацията за стена от няколко части с желаната от Вас тема, но и да ѝ придадете допълнителен характер с безупречната повърхност.

Множество възможности за отстояния

Изборът на отстояние между паната на декорацията за стена зависи както от темата, така и от дизайна на помещението. При големи формати по-голямото отстояние между паната на композицията може да създаде неповторим панорамен ефект.
За по-малки декорации за стена и детайлни мотиви е най-добре да изберете по-малки отстояния. Мотивът трябва да бъде поставен по такъв начин, че значимите елементи на картината да останат видими върху паната на картината.
Sample Set

Мострен комплект за декорация за стена

Запознайте се с различните предлагани материали за декорации за стена, като поръчате мострен комплект за 30 лв.. Заедно с мострения комплект ще получите и ваучер на стойност 30 лв., който можете да използвате при следващата си поръчка. Това на практика означава, че мостреният комплект излиза безплатен.

Сравнете различните материали и качеството на печат, за да откриете най-доброто решение за своите снимки. Включени са следните мостри с размери 10 x 10 см:

  • Печат върху метал (3 мм)
  • Печат върху матиран метал (3 мм)
  • PVC плоскост (5 мм)
  • Акрил (5 мм)
  • Канава за снимки
  • GalleryPrint, гланц и матов
Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега