Просто впечатляващо: декорация за стена от няколко части

Вашият ваучер за отстъпка на стойност 30 лв.*: WB624-EXW

Photos
* Ваучер за проба на стойност 30 лв. за декорация за стена. Валиден до 31.03.2023. Минимална стойност на поръчката от 59.95 лв.. Таксата за доставка не е включена. Офертата не може да се комбинира с други специални предложения или ваучери. Може да се използва еднократно от едно домакинство.

Акцентът във всяко помещение

Разделен на няколко панела с картини, мотивът ви ще изглежда доста впечатляващо и автоматично ще се превърне в акцента на всяка стая. Декорите за стена от няколко части предоставят на зрителя безкраен простор и по този начин създават много специална атмосфера.
Декорацията за стена от няколко части може да се съчетава и с множество отделни мотиви за създаване на особено хармонична композиция. С нашия конфигуратор на декорация за стени можете да тествате различни комбинации и така да създадете неповторимо дизайнерско произведение.

Различни варианти на композиции и повърхности

Всички варианти на композиции се предлагат с различни повърхности. Можете не само съвършено да съчетаете декорацията за стена от няколко части с желаната от Вас тема, но и да ѝ придадете допълнителен характер с безупречната повърхност.

Множество възможности за отстояния

Изборът на отстояние между паната на декорацията за стена зависи както от темата, така и от дизайна на помещението. При големи формати по-голямото отстояние между паната на композицията може да създаде неповторим панорамен ефект.
За по-малки декорации за стена и детайлни мотиви е най-добре да изберете по-малки отстояния. Мотивът трябва да бъде поставен по такъв начин, че значимите елементи на картината да останат видими върху паната на картината.
Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега