Просто впечатляващо: изкуството от няколко части

Вашият ваучер за откриване на 30 лв. *: WB624-EXW

Photos
*30 лв. ваучер за откриване на изкуство за стена. Важи до 31.03.2024. Минимална стойност на поръчката 59.95 лв.. Доставката не е включена в цената. Не може да се комбинира с други специални оферти или ваучери. Може да се използва само веднъж за едно домакинство.

Акцентът във всяко помещение

Разделен на няколко панела с картини, мотивът ви ще изглежда доста впечатляващо и автоматично ще се превърне в акцента на всяка стая. Картините за стена от няколко части предоставят на зрителя безкраен простор и по този начин създават много специална атмосфера.
Много индивидуални мотиви могат да се комбинират с многокомпонентните картини за стена, за да се създаде особено хармонична композиция. С помощта на нашия конфигуратор Wall Art можете да изпробвате различни комбинации и по този начин да създадете уникален дизайнерски обект.

Множество възможности за отстояния

Разстоянието, което да изберете за вашето изкуство за стена Multipart Wall Art, зависи както от мотива, така и от дизайна на стаята. При големите формати по-голямото разстояние между частите може да създаде уникален панорамен ефект.
За по-малки произведения на изкуството за стена и детайлни мотиви е най-добре да изберете по-малко разстояние. Мотивът трябва да бъде поставен така, че важните елементи на картината да останат видими върху панела.
Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега