Вашата първа Фотокнига на цена от 19.99 лв.

Ваучер за проба от 30 лв.*: FB834-EXP

*30 лв. ваучер за една Фотокнига, валиден до 30.06.2024. Минимална стойност на поръчката 49.95 лв.. Разходите за доставка не са включени. Не може да се комбинира с други специални оферти или купони. Може да се използва само веднъж за едно домакинство.
DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Победител в теста CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Цялостна оценка: много добра „отлично“ – FOTOHITS 05/2019 Saal Digital радва окото с изящно изработена фотоканава и ясен печат с висок контраст. Победител в тест на CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Резултат от теста: много добър Много добра и бърза доставка Saal се доказва успешно, като служи като еталон за качество.

Висококачествената фотокнига от Saal Digital

Преглед на основните моменти

 • 30 лв. ваучер за фотокнига
 • Матово или гланцово покритие
 • Подвързване LayFlat без гънки
 • Без лого
 • 100% гаранция за удовлетворение - покупка без риск
 • Срок на изпълнение 1-2 работни дни

Ваучерът за откритие

Направете своето откритие

 • Открийте широкия избор от налични размери
 • Матови и гланцови покрития както за корицата, така и за разпечатката.
 • Благодарение на подвързията layflat можете да разположите панорамни изображения в разгънати корици, без да губите елементи в средата.
 • Всяко домакинство може да използва ваучера веднъж, независимо дали вече сте поръчвали фотокниги или други продукти преди това
 • Ваучерът за откриване не може да се комбинира с други промоции

Как да използвам купона?

Вашата фотокнига, стъпка по стъпка

Изтеглете безплатния софтуер и започнете да създавате мечтаната фотокнига. Изберете формата, завършека и очаквания брой страници.

Следващата стъпка е да оформите фотокнигата си така, както искате. Добавете свои собствени снимки, рамки или фонове и я персонализирайте с ефекти, филтри и други функции. Накрая проверете проекта си с помощта на подсказките в софтуера. Доволни ли сте? Ако е така, завършете процеса на поръчка.

След като въведете данните за поръчката, в следващата стъпка ще се появи поле за въвеждане на вашия код на купона. Въведете кода в предвиденото поле и направете поръчката си. След това стойността на купона ще бъде приспадната от общата сума.

Photos

Безплатният софтуер Saal Design

Софтуер за проектиране на Saal

Открийте разнообразните възможности за проектиране в безплатния софтуер за проектиране Saal. Персонализирайте своите фотопродукти с индивидуални фонове, рамки, клип арт и много други и поставете текста си на желаното място с помощта на текстови полета. Можете също така да използвате различни ефекти и филтри за по-ефективно представяне на вашите снимки.

Изтегляне и инсталиране

Можете да изтеглите софтуера Saal Design безплатно тук. Изтеглянето стартира веднага. Ще се отвори нова страница с подробно ръководство за изтеглянето и инсталирането. След като изтеглянето завърши, следвайте инструкциите в браузъра и инсталирайте софтуера. В края на процеса на поръчка въведете в софтуера кода на ваучера за Фотокнига.

Ръководство за Фотокнига

Как да създам фотокнига със софтуера Saal Design?

С това ръководство ще се запознаете със софтуера Saal Design – от момента на отварянето му до поръчването на Фотокнига. Запознайте се със света от продукти на Saal Digital и разнообразието от предлагани възможности за конфигурация и дизайн. Разнообразните функции на софтуера за дизайн са представени стъпка по стъпка и са обяснени с примери през целия процес до поръчката на Фотокнига.

Защо да купите от Saal Digital?

Изпълняваме и най-високите изисквания – качество и срок за доставка

Поставихме си най-високите цели: най-добро качество и отлично обслужване. Бързата изработка, кратките срокове за доставка и най-високото качество на продуктите ни са това, което отличава Saal Digital. Многобройните браншови списания, изпробвали нашите продукти, и оценките от клиентите го доказват. Обикновено поръчаните продукти са готови за изпращане в срок от 1-2 работни дни. Във всеки един момент можете да проверите актуалните ни срокове за доставка онлайн и в реално време.

Плащане и доставка

Съотношението цена/качество, предлагано от Saal Digital, е без конкуренция. Всички предлагани методи на плащане са удобни и сигурни, а поръчките се доставят от надеждни партньори за куриерски услуги.

Нашето обещание към Вас

Удовлетвореността от продуктите и услугите ни е основна част от нашата мисия.

Затова гарантираме:

 • луксозни фотографски продукти с отлично качество;
 • обичайно изпращане на пратките в срок от 1-2 работни дни;
 • сигурно плащане чрез PayPal;
 • директно от производителя – Saal Digital.

Ако не сте удовлетворени от Фотокнига, с удоволствие ще Ви съдействаме, за да разрешим проблема. Ще направим всичко възможно, за да намерим решение, което да удовлетвори изискванията Ви. Не се колебайте да се свържете по всяко време с нашия екип за обслужване на клиенти.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега