Вашата първа Фотокнига на цена от 19.99 лв.

Ваучер за проба от 30 лв.*: FB834-EXP

Photobook Discovery Voucher
*30 лв. ваучер за една Фотокнига, валиден до 31.12.2022. Минимална стойност на поръчката 49.95 лв.. Разходите за доставка не са включени. Не може да се комбинира с други специални оферти или купони. Може да се използва само веднъж за едно домакинство.
Победител в теста CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Цялостна оценка: много добра „отлично“ – FOTOHITS 05/2019 Saal Digital радва окото с изящно изработена фотоканава и ясен печат с висок контраст. Победител в тест на CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Резултат от теста: много добър Много добра и бърза доставка Saal се доказва успешно, като служи като еталон за качество. Проявените снимки съдържат изключителни детайли с отлична рязкост и точност на цветовете. Saal Digital печели допълнителни точки благодарение на отличния контраст и прецизната изработка. Качеството на фотокнигите е най-доброто, което сме виждали.

Фотокнига с първокласно качество на Saal Digital

Преглед на акцентите

 • Ваучер за Фотокнига на стойност 30 лв.
 • Матов или гланцов завършек
 • Панорамно подвързване LayFlat без прегъване
 • Без лого
 • 100% гаранция за удовлетвореност – покупка без риск
 • Време за изработка 1-2 работни дни

Ваучер за проба

Изпробвайте сами

 • Разгледайте богатия избор от предлагани размери
 • Матов и гланцов завършек за корицата и вътрешните страници
 • Благодарение на технологията с разгръщане на 180° Layflat можете да поставяте панорамни изображения върху разтворени страници, без да губите нищо от тях в средата
 • Всяко домакинство може да използва ваучера еднократно, независимо от това дали преди това вече сте поръчвали Фотокниги или други продукти
 • Ваучерът за проба не може да се комбинира с други промоции

Как да използвам ваучера?

Вашата фотокнига – стъпка по стъпка

Изтеглете безплатния софтуер и започнете да творите, за да създадете Фотокнига, за която мечтаете. Изберете формат, завършек и необходимия брой страници.

Следващата стъпка е да оформите Фотокнига си така, както желаете. Добавете собствени снимки, рамки или фон и персонализирайте, като използвате ефекти, филтри и други функции. Накрая проверете проекта си с помощта на указанията в софтуера. Доволни ли сте от резултата? Ако сте доволни, завършете процеса на поръчка.

След като въведете данните за поръчка, при следващата стъпка ще се отвори поле за кода на ваучера Ви. Въведете кода в него и направете поръчката. Общата сума ще бъде намалена със стойността на ваучера.

photobook giftbox

Безплатният софтуер Saal Design

Софтуерът Saal Design

Открийте богатия избор от възможности за дизайн в безплатния софтуер Saal Design. Персонализирайте своите фотографски продукти с индивидуален фон, рамки, графични колекции и още много възможности и добавяйте текст там, където желаете, като използвате текстови полета. За още по-ефектно представяне на снимките си можете да използвате различни ефекти и филтри.

Изтегляне и инсталиране

Можете да изтеглите софтуера Saal Design безплатно тук. Изтеглянето стартира веднага. Ще се отвори нова страница с подробно ръководство за изтеглянето и инсталирането. След като изтеглянето завърши, следвайте инструкциите в браузъра и инсталирайте софтуера. В края на процеса на поръчка въведете в софтуера кода на ваучера за Фотокнига.

Ръководство за Фотокнига

Как да създам фотокнига със софтуера Saal Design?

С това ръководство ще се запознаете със софтуера Saal Design – от момента на отварянето му до поръчването на Фотокнига. Запознайте се със света от продукти на Saal Digital и разнообразието от предлагани възможности за конфигурация и дизайн. Разнообразните функции на софтуера за дизайн са представени стъпка по стъпка и са обяснени с примери през целия процес до поръчката на Фотокнига.

Защо да купите от Saal Digital?

Изпълняваме и най-високите изисквания – качество и срок за доставка

Поставихме си най-високите цели: най-добро качество и отлично обслужване. Бързата изработка, кратките срокове за доставка и най-високото качество на продуктите ни са това, което отличава Saal Digital. Многобройните браншови списания, изпробвали нашите продукти, и оценките от клиентите го доказват. Обикновено поръчаните продукти са готови за изпращане в срок от 1-2 работни дни. Във всеки един момент можете да проверите актуалните ни срокове за доставка онлайн и в реално време.

Плащане и доставка

Съотношението цена/качество, предлагано от Saal Digital, е без конкуренция. Всички предлагани методи на плащане са удобни и сигурни, а поръчките се доставят от надеждни партньори за куриерски услуги.

Нашето обещание към Вас

Удовлетвореността от продуктите и услугите ни е основна част от нашата мисия.

Затова гарантираме:

 • луксозни фотографски продукти с отлично качество;
 • обичайно изпращане на пратките в срок от 1-2 работни дни;
 • сигурно плащане чрез PayPal;
 • директно от производителя – Saal Digital.

Ако не сте удовлетворени от Фотокнига, с удоволствие ще Ви съдействаме, за да разрешим проблема. Ще направим всичко възможно, за да намерим решение, което да удовлетвори изискванията Ви. Не се колебайте да се свържете по всяко време с нашия екип за обслужване на клиенти.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега