Луксозна ръчно изработена подаръчна кутия

Ръчна изработка

Ръчна изработка

Подаръчна кутия, изработена ръчно от висококачествени материали

Напълно персонализирана

Напълно персонализирана

Кутията може да включва текст, снимки и покритие от изкуствена кожа или лен

Без лого

Без лого

Без отвличащи погледа лога на производителя

Спомени, които означават най-много

Спомени, които означават най-много

Вашето уникално семейство, онзи специален човек или последният път, когато просто сте избухнали в смях - има толкова много моменти, които заслужават да бъдат запазени и запомнени. Ръчно изработена с грижа и време, нашата първокласна кутия за подаръци е идеално допълнение към вашата висококачествена фотокнига и фоторазпечатки за съхранение или за поднасяне на подарък на близките ви.

Адаптирана към нуждите на клиента

Адаптирана към нуждите на клиента

Върху луксозната подаръчната кутия няма лого или какъвто и да е вид брандиране. Тъй като върху нея няма никаква рекламна информация, подаръчната кутия е идеалният продукт за всеки професионалист поради възможността да се предлага на клиентите. Вие сте тези, които избират логото или дизайна на своята луксозна кутия.

Изразете думите чрез снимка

Изразете думите чрез снимка

Можете също да отпечатате една от любимите си снимки върху подаръчната кутия, тъй като тя се предлага с акрилно покритие, което може да се персонализира. Комбинацията от акрил с дебелина 4 мм и издръжлива изкуствена кожа е идеалният вариант, ако търсите нещо нестандартно. Гланцираната повърхност на акрилното стъкло осигурява сияен блясък и впечатляващ ефект на дълбочина на избраната снимка.

Открийте нашите Фотокниги

Създайте дизайн сега