Луксозна ръчно изработена подаръчна кутия

Ръчна изработка

Ръчна изработка

Подаръчна кутия, изработена ръчно от висококачествени материали

Напълно персонализирана

Напълно персонализирана

Кутията може да включва текст, снимки и покритие от изкуствена кожа или лен

Без лого

Без лого

Без отвличащи погледа лога на производителя

Спомени, които означават най-много

Спомени, които означават най-много

Вашето уникално семейство, онзи специален човек или последният път, когато просто сте избухнали в смях - има толкова много моменти, които заслужават да бъдат запазени и запомнени. Ръчно изработена с грижа и време, нашата първокласна кутия за подаръци е идеално допълнение към вашата висококачествена фотокнига и фоторазпечатки за съхранение или за поднасяне на подарък на близките ви.

Адаптирана към нуждите на клиента

Адаптирана към нуждите на клиента

Върху луксозната подаръчната кутия няма лого или какъвто и да е вид брандиране. Тъй като върху нея няма никаква рекламна информация, подаръчната кутия е идеалният продукт за всеки професионалист поради възможността да се предлага на клиентите. Вие сте тези, които избират логото или дизайна на своята луксозна кутия.

Кажете го с картина

Кажете го с картина

Можете също така да отпечатате една от любимите си снимки върху кутията за подаръци, тъй като тя се предлага с акрилно покритие, което може да се персонализира. Акрилът с дебелина 4 мм в комбинация с нашата издръжлива изкуствена кожа е идеалният вариант, ако търсите нещо необичайно. Гланцираната повърхност на акрилното стъкло осигурява интензивна яркост и впечатляващ ефект на дълбочина на вашата снимка.

Открийте нашите Фотокниги

Създайте дизайн сега