Проектиране на перфектната фотокнига

Искате да създадете перфектната фотокнига? Персонализирайте всеки аспект на дизайна и открийте нашите висококачествени материали

DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Победител в теста CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Цялостна оценка: много добра „отлично“ – FOTOHITS 05/2019 Saal Digital радва окото с изящно изработена фотоканава и ясен печат с висок контраст. Победител в тест на CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Резултат от теста: много добър Много добра и бърза доставка Saal се доказва успешно, като служи като еталон за качество.
Персонализирайте перфектната фотокнига

Персонализирайте перфектната фотокнига

Персонализирането започва, когато изберете характеристиките на фотокнигата си. Нашите фотокниги с твърди корици са сигурен залог: те се предлагат в множество формати и можете напълно да персонализирате корицата, като изберете един от нашите първокласни материали или проектирате фотографска корица в гланц или мат.

Предлагаме голямо разнообразие от висококачествени материали, така че да можете да проектирате перфектната фотокнига: изкуствена кожа, дървесен вид, естествен лен, рециклирана океанска пластмаса, ...
Ако предпочитате да направите снимка централно място на корицата на вашата фотокнига (или да експериментирате с колаж), можете да направите и това! Нашите акрилни корици за фотокниги от професионалната линия например са ръчно изработени и са уникален и специален вариант.

Можете също така да изработите Портфолио албум, който ви позволява да променяте реда на страниците и да поръчвате нови, или Фотокнига с меки корици, ако желаете по-лека и гъвкава корица. Разбира се, ще можете да изберете и любимия си формат (квадрат, пейзаж или портрет) и повърхността на вътрешните страници, като избирате измежду нашите висококачествени фотохартия Fujifilm.

Ud9qUaZPguA

Как да създадете фотокнига с помощта на софтуера Saal Design

Открийте различните възможности за дизайн, които софтуерът Saal Design ви предлага, за да създадете своята напълно персонализирана фотокнига.

В това полезно ръководство ще ви представим различните опции за конфигуриране и някои от наличните функции, за да можете да проектирате своята Photo Book според точните си спецификации.

Създайте перфектната си фотокнига със софтуера Saal Design!

Създайте перфектната си фотокнига със софтуера Saal Design!

Всяка отделна страница на фотокнигата може да бъде съобразена с вашите нужди и стил. Персонализирайте фона, оформлението на изображенията си и добавете лични щрихи с клипчета и текст. Вашата фотокнига, вашият дизайн!

За максимална персонализация препоръчваме да използвате настолния софтуер Saal Design или онлайн магазина. Ще можете или да проектирате своята фотокнига от нулата с режима за проектиране на празен шаблон, или да получите помощ, когато става въпрос за оформлението, с нашите други два режима за проектиране. Можете да намерите цялата информация тук. За по-бързо проектиране в движение винаги можете да използвате приложението за iOS или Android.

Ако желаете, можете да проектирате своята фотокнига и във външен софтуер, като изтеглите нашите шаблони и след това лесно качите проекта си като PDF файл. Повече информация ще намерите в нашата Професионална зона.

Подвързване Layflat

Подвързване Layflat

С подвързването Layflat можете да разположите снимките по цялата двойна страница, без да губите детайли.

Без лого на производителя

Без лого на производителя

Всички наши фотопродукти са изработени без разсейващо лого на производителя. Освен това баркодът на продукцията може да бъде премахнат.

Дълготраен цвят

Дълготраен цвят

Гарантираме устойчивост на цветовете в продължение на 75 години: наслаждавайте се на ярките цветове като през първия ден дълго време

Гарантирана удовлетвореност

Гарантирана удовлетвореност

Вашето удовлетворение е основна част от философията на нашата компания

Изберете висококачествен материал за вашата фотокнига

Искате ли да видите лично всички наши висококачествени материали за корици на фотокниги? Можете да поръчате нашия комплект за мостри, за да получите всички материали за корици и всички повърхности за вътрешните страници!

Изберете висококачествен материал за вашата фотокнига

Използвайте галерията ни за вдъхновение!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Добавете елегантно докосване с нашите кутии за подаръци Premium

Добавете елегантно докосване с нашите кутии за подаръци Premium

Със Saal Digital можете да персонализирате и уникална кутия за подаръци Premium, която ще добави елегантно докосване и ще запази вашата фотокнига добре защитена.

В зависимост от материала, който изберете, ще можете да включите изображение (например, ако изберете акрилната кутия за подаръци Premium Gift Box) или да добавите текстове или клипчета към нашите висококачествени материали, като кожена кожа или естествен лен. Когато става въпрос за проектиране на вашата Premium Gift Box, най-важното е да изберете същия формат като вашия фотоалбум, тъй като те са проектирани така, че да пасват идеално на този формат.

Изберете устойчиви фотокниги

Произведено със слънчева енергия

Произведено със слънчева енергия

С повече от 3,000 m² соларни модули нашите енергийни нужди са покрити през повечето дни.

Въглеродно неутрален

Въглеродно неутрален

Компенсираме неизбежните емисии на CO₂, като инвестираме в глобални екологични проекти

Отговорно изпращане

Отговорно изпращане

Винаги, когато е възможно, изпращаме пакетите си неутрално по отношение на въглеродните емисии.

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега