Фотокниги от Saal Digital

Насладете се на снимките си с високо качество

Победител в теста CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Цялостна оценка: много добра „отлично“ – FOTOHITS 05/2019 Saal Digital радва окото с изящно изработена фотоканава и ясен печат с висок контраст. Победител в тест на CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Резултат от теста: много добър Много добра и бърза доставка Saal се доказва успешно, като служи като еталон за качество. Проявените снимки съдържат изключителни детайли с отлична рязкост и точност на цветовете. Saal Digital печели допълнителни точки благодарение на отличния контраст и прецизната изработка. Качеството на фотокнигите е най-доброто, което сме виждали.
Уникален, точно като вашите снимки

Уникален, точно като вашите снимки

Страниците на фотокнижката и прозрачната защитна корица са свързани с висококачествена спирална подвързия. Тази спирална подвързия позволява лесно обръщане на страниците и лежерен дизайн. Ако желаете, можете също така да обърнете напълно страниците, за да показвате само по едно изображение.

photoproduct

Хартиени повърхности

Можете да избирате между първокласната матова хартия и хартията за художествен печат. Благодарение на висококачествения 6-цветен печат изображенията ви ще изглеждат остри като бръснач. Фотокнигата се предлага в много формати и без отпечатано върху нея лого или баркод.

Формати на брошурите със снимки

Използвайте галерията ни за вдъхновение!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега