Настолни фотокалендари

Уникален календар за вашето бюро

Настолни календари

Настолни календари

Нашите фотокалендари за бюро са с висококачествена телена подвързия и стабилна картонена основа и са чудесна декорация за маса, бюфет или рафт. Ако искате да организирате задачите си и да имате календара си винаги под ръка, настолният календар е идеален, тъй като можете да хвърлите поглед, когато ви е необходимо, като го поставите например на бюрото или нощното шкафче. Той е не само полезен аксесоар, но и чудесен начин да изживявате различен спомен всеки месец.

Календари в идеалния формат за вашето бюро

Повърхности за настолни календари

Повърхности за настолни календари

Изберете от нашата селекция първокласни хартии с висококачествен цветен печат. Напечатаните календари са идеални, ако искате да пишете върху тях с химикалка или молив, тъй като осигуряват отлична четливост, а матовите и текстурираните покрития са идеални.

Използвайте галерията ни за вдъхновение!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Изберете от широка гама дизайни за вашия календар

Изберете от широка гама дизайни за вашия календар

Създаване на напълно персонализиран календар

Използвайте любимите си цветове

Използвайте любимите си цветове

Персонализирайте максимално календара на бюрото си, като изберете най-харесвания от вас цвят за работните дни, официалните празници, неделята и важните дати. Можете също така да персонализирате цвета на фона и неговата непрозрачност.

Добавяне на официални празници и собствени дати

Добавяне на официални празници и собствени дати

В менюто "Празници" ще намерите предварително зададен списък с празници за избраната държава и регион. Освен това можете свободно да разширявате или променяте този списък, като премахвате или добавяте свои собствени дати, например рождени дни, годишнини или важни за вас събития.

Изберете размера на диаграмата на календара

Изберете размера на диаграмата на календара

В зависимост от това дали искате повече място за снимките си, или предпочитате повече място за показване на дните от месеца, можете да промените размера на календарната диаграма по ваш вкус.

Споделете календара си

Споделете календара си

Можете да споделите проекта си с когото пожелаете само с няколко кликвания. Със семейството или приятелите си, за да могат да видят календара ви, да го коментират или да направят собствени поръчки, или ако сте професионалист, да го продадете директно на клиентите си.

Защо да купувате в Saal Digital?

Ние сме професионална фотолаборатория с голям ентусиазъм към фотографията. Винаги се стремим към по-нататъшно развитие на нашите продукти, за да постигнем по-високи стандарти и да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Като съвременен доставчик на онлайн услуги ние сме специализирани във висококачествени фотопродукти, включително персонализирани фотокалендари за стена, настолни календари и семейни календари.

Без лого на производителя

Без лого на производителя

Нито един от нашите продукти не съдържа нашето лого. Ще получите напълно неутрален продукт.

Бърза доставка

Бърза доставка

Ще получите своя фотопродукт за нула време. С производствено време от само няколко работни дни, чакането няма да е дълго.

Гарантирана удовлетвореност

Гарантирана удовлетвореност

Поръчката със Saal Digital е без стрес. Това е така, защото вашето удовлетворение е основна част от философията на нашата компания.

Безрисково поръчване

Безрисково поръчване

Предлагаме ви различни сигурни начини за плащане на вашите поръчки. Можете да изберете да платите чрез директен дебит, кредитна карта или PayPal.

Професионално качество

Професионално качество

Вярваме, че произвеждаме фотопродукти от висок клас, за да ви предлагаме винаги високи постижения. При нас вашите снимки са в най-добрите ръце!

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега