Стенни фотокалендари

Където декорацията и организацията се срещат

Декорация, която се променя всеки месец

Декорация, която се променя всеки месец

Със стенните фотокалендари не само ще можете да поддържате задачите и събитията си подредени и винаги под око, но и ще добавите много динамичен декоративен елемент към всяка стая - всеки месец ще се радвате на нов облик. Изработени от висококачествени материали, нашите стенни календари използват система за спирално подвързване със закачалка, която ви позволява да обръщате страниците много лесно.

Изберете идеалния размер за вас

Разгледайте нашата гама от дизайни

Разгледайте нашата гама от дизайни

Гланцирана фотохартия

Наслаждавайте се на мотивите си, изложени върху професионалната хартия Crystal Archive DP II Professional на FUJIFILM с гланцова повърхност (250 g/m²).

Тази хартия предлага отлично възпроизвеждане на цветовете, максимална рязкост и невероятна дълбочина. Високата ѝ плътност осигурява дълбоки черни цветове и поставя висококонтрастните черно-бели изображения в най-добрата им светлина.

фотохартия гланц
рециклирана хартия
фотохартия матова
Копринена фотохартия
първокласна матова хартия

Използвайте галерията ни за вдъхновение!

Изберете от широка гама дизайни за вашия календар

Изберете от широка гама дизайни за вашия календар

Създаване на напълно персонализиран календар

Изберете собствени цветове

Изберете собствени цветове

Можете свободно да настройвате цветовете на текстовете, фоновете, празниците и неделите, както и тяхната непрозрачност. По този начин можете да създадете календара изцяло по свой вкус, като дори съчетаете цветовете на снимките си.

Добавяне на официални празници и важни дати

Добавяне на официални празници и важни дати

В менюто "Празници" можете да намерите предварително зададен списък с празниците в избраната държава и съответните региони. Списъкът с празници може просто да бъде променен или разширен. С други думи, можете да премахнете, както и да добавите някои липсващи празници, рождени дни или други важни събития.

Регулиране на размера на диаграмата на календара

Регулиране на размера на диаграмата на календара

В зависимост от дизайна на календара можете да регулирате размера на диаграмата на календара с проценти. Можете да я намалите, за да направите снимката основен акцент, или да я увеличите, за да поставите графика и важните дни на преден план.

Споделете календара си

Споделете календара си

Можете да споделите проекта си с когото пожелаете само с няколко кликвания. Със семейството или приятелите си, за да могат да видят календара ви, да го коментират или да направят собствени поръчки, или ако сте професионалист, да го продадете директно на клиентите си.

Защо да купувате в Saal Digital?

Ние сме професионална фотолаборатория с голям ентусиазъм към фотографията. Винаги се стремим към по-нататъшно развитие на нашите продукти, за да постигнем по-високи стандарти и да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Като съвременен доставчик на онлайн услуги ние сме специализирани във висококачествени фотопродукти, включително персонализирани фотокалендари за стена, настолни календари и семейни календари.

Без лого на производителя

Без лого на производителя

Нито един от нашите продукти не съдържа нашето лого. Ще получите напълно неутрален продукт.

Бърза доставка

Бърза доставка

Ще получите своя фотопродукт за нула време. С производствено време от само няколко работни дни, чакането няма да е дълго.

Гарантирана удовлетвореност

Гарантирана удовлетвореност

Поръчката със Saal Digital е без стрес. Това е така, защото вашето удовлетворение е основна част от философията на нашата компания.

Безрисково поръчване

Безрисково поръчване

Предлагаме ви различни сигурни начини за плащане на вашите поръчки. Можете да изберете да платите чрез директен дебит, кредитна карта или PayPal.

Професионално качество

Професионално качество

Вярваме, че произвеждаме фотопродукти от висок клас, за да ви предлагаме винаги високи постижения. При нас вашите снимки са в най-добрите ръце!

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега